Oslovili jsme ženy, abychom zjistili, co v posteli nenávidí. Co určitě nedělat?

Sex je trochu ošemetná disciplína. Pořád se řeší, co je správné, jak dlouho – a kolikrát je to ještě v normě. Co ženské v posteli nenávidí? Seznam je dlouhý jako účet z hypermarketu!

Kdo se ptá, tak se i dozví… A někdy platí i to, že se ptát ani nemusíte, a odpovědi stejně přijdou. Co nám anonymně prozradilo pár žen o tom, co jim v posteli vadí? Občas bylo těžké je vůbec zarazit…

1. Špatně namířené sperma

Co je na tom trefit se? Pokud nastavuju břicho nebo prsa, očekávám, že sperma dopadne přímo tam. Mít ho v očích není nic moc! Ale co vám mám povídat. Si to zkuste dát si ho do koutků…Je to prima?

2. Výdrž až za hrob

Není nic horšího, než když se chlápek předvádí v tom, jak velkou má výdrž. Hodinu, dvě, tři? Ne, doopravdy nás pak soulož s rozbolavělou pochvou, která nevydrží úplně všechno, nebaví.

3. Skákání z jednoho hřiště na druhé

Je fakt, že se pokaždé děsím toho, aby mi milenec nezajel prsty nebo jazykem do klína, pak přeskočil na řitní otvor, a vzal to zase zpátky. Tam, odkud vychází stolice, nemůže být všechno ok a v podstatě se jedná o naprostou nechutnost, když se ti třeba i jazyk přesune ze zadní části do té přední. Anebo po lízání dostaneš francouzáka. Jednou jsem hodila i šavli.

4. Nevhodné spárování

Někteří muži se chovají, jakoby prováděný orální sex byl ten poslední v životě. Často se mi stává, že pánské ruce přistanou na mojí hlavě a tu si ten orální aktivista snaží přirazit na penis tak, až se mi špička dostane do krku. To je to jako pak lepší, nebo co? Pochybuju. A za sebe musím říct, že u mě je to ještě relativně v pohodě, nicméně co mají říkat ty, kterým se ihned projevuje dávicí reflex? No, osobně bych takhle neriskovala, pánové….

5. Tahání za vlasy

Můj bývalý milenec si z předchozího vztahu odnes to, že má milenku tahat za vlasy. Jeho ex se to líbilo, ale to asi byla jediná na světě. Normální tahání v zápalu vášně, budiž, ale když tě někdo drapne, až ti skoro vyrve celý pramen, je to jednak bolestivé, ale taky si hned pomyslíš, kolik tě stojí svoje vlasy udržovat. A on si toho neváží? Ať jde do háje!

6. Prsa a rozkrok nejsou všechno

To jediné, co stojí za to, jsou prsa. Pak taky vagina. Nebo se snad pletu? Tak proč všichni tolik spěchají? Kdo se zajímá o to, že jsem měla těžký den v práci a mám starosti? Nikdo. Přitom je jasný, že krátká masáž nebo hlazení po celém těle by udělalo divy.

7. Naprostá nevšímavost vůči řeči těla

Jasně, někdy to chci rychleji, jindy pomaleji. V pondělí mě víc baví pravidelnější tempo a orgasmus bych ráda měla rychleji, zatímco v sobotu si klidně dám delší předehru. Jenže to by milenec musel nejdřív rozpoznat, jak na tom jsem. A to umí málokdo. Navíc za naprosto rušivé osobně považuji změny tempa a technik. To na nás neplatí!

8. Orální sex pouze na požádání

Jedná se o hrstku mužů, ale bohužel, jsou. Muž, který ohrne nos a prohlásí, že mu v rozkroku moc nevoníte, i když jdete ze sprchy, je směšný. Evidentně má problém sám se sebou.

9. Ty věci na oplátku

Heleď, já taky nejásám až do stropu, když musím třicet minut provádět felaci, ale udělám to. Protože vím, že to druhému dělá dobře. Na druhou stranu očekávám, že se mi to vrátí, čili že milenec věnuje na oplátku něco mne. A jak si tak čekám a čekám, zjišťuji, že už je dávno po všem. Prostě bída.

10. Líčení v tahu

Co nenávidím? Když mi při sexu rozmaže líčení, nebo naprosto zničí pracně vytvořený účes. Pak si to rozdejte někde na záchodě! Ani omylem. Muži neumějí souložit tak, aby to na jejich partnerkách nebylo vidět. Postrádají totiž štábní kulturu. V podstatě ve všem, když se nad tím tak zamyslím.

Tak co, děláte to taky?

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Které ženy, kdy, jak a proč zkouší v sexu experimentovat?

Ty nejdrsnější a nejvíc sexy ženy v proslulých kostýmech