Originální myslivecká trička. Skvělý dárek nejen k narozeninám

Lámete si hlavu nad tím, co koupit vašemu myslivci k narozeninám, k svátku nebo k Vánocům? Hledáte originální dárek a nikoliv porcelánového jelena z Číny?

Originální myslivecká trička. Skvělý dárek nejen k narozeninám

Mezi myslivci jsou populární originální myslivecká trička. Tričko s jelenem můžete mít také, ale i s vytištěným jménem myslivce, věkem nebo rokem narození. Vybírat můžete z desítek motivů a barev. Originální a vtipné myslivecké tričko bude vaše trefa do černého.

Trička s vlastním potiskem

Pánské myslivecké tričko s vlastním potiskem je hit letošního roku. Na tričko se dá vytisknout jakékoliv jméno, přezdívka (i méně slušná). Jedna zákaznice prosila na tričko vytisknout opravdu hodně neslušnou přezdívku a ptala se, jestli by to šlo vytisknout, že kdyby to nešlo, tak že to pochopí. Že pánovi takhle říkají. Samozřejmě, že to šlo a prý se všichni pěkně nasmáli:-). Můžete vybrat i dětské tričko pro myslivce s rokem narození. Ideální jako dárek pro myslivce k narozeninám. Znáte název revíru kam chodí váš myslivec na čekanou? Skvělé! I ten můžete mít vytištěný na tričku.

Originální myslivecká trička. Skvělý dárek nejen k narozeninám

Vtipná trička pro myslivce

Vtipná trička jsou mezi myslivci obzvláště populární. Zejména v hospodě po honu, když odloží pušky, klouboky a kamizoly a ukáží si navzájem originální myslivecká trička. Po několika panácích zelené nebo staré myslivecké se budou zdát trička určitě ještě vtipnější, než ve skutečnosti jsou. I když takové tričko s názvem „Největší kanec v revíru“ je vtipné i bez požití čehokoliv na kuráž.

Originální myslivecká trička. Skvělý dárek nejen k narozeninám

Tričko s jelenem

A nakonec i to tričko s jelenem můžete mít. Pro myslivce romantiky tričko s potiskem jelena na paloučku.

Originální myslivecká trička. Skvělý dárek nejen k narozeninám

Kde trička zakoupit?

E-shop www.HobbyTriko.cz nabízí široký výběr mysliveckých triček. Tričko si objednáte jednoduše několika kliky a do 3-5 dní máte tričko doma. Nikde jinde neseženete takový výběr motivů a velikostí. E-shop garantuje kvalitní materiál i potisk a bezproblémovou výměnu velikostí.

Prvotřídní kvalita

Trička pro myslivce z eshopu www.HobbyTriko.cz jsou vyrobena ze 100% bavlny předního evropského výrobce textilu. Trička jsou potištěna nejmodernější technologií na trhu. Potisk se neloupe, nepraská a je příjemný na dotek. Nejedná se o levné a nekvalitní zažehlovací fólie, ale o opravdový potisk. Firma si zakládá na kvalitě materiálů a milému a vstřícnému přístupu k zákazníkům. Důkazem toho jsou i kladné recenze zákazníků, kteří se do eshopu rádi vrací. Tak až vám dojdou nápady na dárek pro myslivce, darujte originální myslivecké tričko.