Opening party lodě Captain Morgan. Už dnes!

Určitě jste si již povšimli pirátské lodi, která se objevila na pražské náplavce, nedaleko Palackého mostu. Pokud chcete zažít jedinečnou pirátskou párty, vyražte už dnes od 17,00 mimořádně na Smíchovskou náplavku, kam loď bude z kapacitních důvodů přemístěna. Vstup je zdarma a Captain Morgan poteče proudem! Čeká na vás bohatý program plný skvělých kapel.

Přestože loď na Rašínově nábřeží je již zakotvena, oficiálně se po dvou letech příprav otevře dnes 9. června. Na všechny z vás tu čeká pecka program včetně vystoupení známých kapel jako Rybičky 48, Mandrage, Majk Spirit, Debbie, Lipo nebo Pekař. Těšit se můžete lae i na křest lodi a samotného Kapitána Morgana. Tak na co čekat. Party může začít!

Co na lodi všechno najdete

Party loď Captain Morgan nabídne návštěvníkům náplavky jedinečný multifunkční prostor s několika bary a klubem. Zároveň se z ní stane plující stage, kde se uskuteční koncerty pro spousty návštěvníků s přispěním samotné náplavky, která poslouží jako přirozené hlediště. Půjde také o jediné party místo na náplavce, a to díky klimatizovanému hudebnímu klubu v podpalubí lodi, které bude otevřené až do brzských ranních hodin. Venkovní bar zase slibuje romantický výhled na Prahu. Během sezóny bude každý den probíhat party s DJś, na své si tak přijde opravdu každý.

Program akce

17:00 – zahájení
17:15 – Pekař
17:55 – Debbi / Lipo
18:40 – Majk Spirit
19:20 – křest lodi Captain Morgan
19:45 – Mandrage
20:50 – Rybičky 48

Do areálu nebude dovolen vstup osobám mladším 18 let, nebude možné vnášet nápoje, jídlo, pyrotechniku a předměty ohrožující zdraví či život. Vstup nebude povolen ani zvířatům.:)

Historie lodi

Nejde o ledajakou loď. Tahle má mnohem delší historii, než byste možná tušili. Původně se totiž jednalo o nákladní loď, postavenou v roce 1950. Jedná se o typ Péniche, tzv. kanálovou loď, která je schopná plout po celé Evropě včetně malých kanálů téměř celého Beneluxu. Vybavena je motorem Rolls Royce s výkonem 132 kW. Celková délka plavidla činí 38,85 m a šířka 5,05 m. Loď prošla několika přestavbami. Přes výletní restauraci až do současné podoby pirátské lodě. Více o lodi najdete na FB stránkách.

Tak co, půjdete ji omrknout?:)) My už jsme tam byli a je to pecka! Doporučujeme. A „Morgan s kolou“ je tam za lidovou cenu…

Autor: red