Občas je potřeba vyznání lásky. Jak? Poradíme

Určitě se mezi vámi nachází mnoho čerstvě zamilovaných pánů, kteří by svou milou nejraději vynesli po pomyslném schodišti až do nebe. Je sice hezké, že své drahé chcete snést modré z nebe, nicméně tyhle otřepané věty po nějakém čase omrzí.

vyznání

Na rovinu. Na poli lásky jsme náročné na tisíc způsobů. Víme, že je to s námi občas komplikované (s vámi taky), ale když nám jednou za čas dáte lásku najevo, oceníme to. Vážně. Co totiž nesnášíme je stereotyp a nebo pocit, že pro vás už nejsme ta jediná na světě. Takže jak na vyznání lásky partnerce? Přinášíme nápovědu.

Den podle jejích představ

Nemusíte hned ze začátku vztahu vymýšlet drahou romantickou večeři při svíčkách, protože existuje jeden stejně emotivně silný způsob vyjádření lásky. Je jím příprava ideálního dne podle vaší partnerky. Jednoduše se zamyslete nad tím, které činnosti dělá nejraději a během jednoho dne z nich většinu absolvujte. Má-li například ráda divadlo, dobré víno a následnou procházku po krásně osvícených ulicích, vezměte ji ven a dopřejte jí pocit štěstí. Pokud navíc partnerce sdělíte, že pro ni máte překvapení, okamžitě se do vás znovu zamiluje.

Nečekaně jí během dne zavolejte

V současné době se v drtivé většině případů oba partneři věnují naplno práci, takže na romantické nebo lehce erotické zprávy přes den nezbývá čas. Zkuste si ale jednou za pár dní najít několik minut volna a překvapte svou partnerku nečekaným telefonátem. Tímto gestem jí dáte najevo, že i když toho máte v práci nad hlavu, myslíte na ni a staráte se. Pouhá zpráva chybíš mi nebo stýská se mi po tobě, dokáže v ženě opět vzbudit zamilované pocity.

Romantická večeře ve dvou

Neméně skvělým způsobem vyjádření lásky je romantická večeře při svíčkách. Zní to jako klišé, ale je to léty prověřené a funguje to. Závisí pouze na úhlu pohledu. Vezmete-li svoji drahou například na večerní projížďku Prahou (dá se k tomu použít i jiné město samozřejmě) nebo ji vyvezete do restaurace s nádherným výhledem na město pod hvězdami, bude na tento okamžik hodně dlouho vzpomínat. A nebo ji vezměte na místo, které vám připomene kde a jak jste se poznali. Bude vidět, že si to pamatujete a to se cení.

Dokonce i když vaše partnerka není romanticky založená duše, buďte si jistí, že tímto gestem si její srdce opět získáte. Nezapomeňte však všechno režírovat a mít připraveno dopředu. Aspoň trochu pánové.

Snídaně se vzkazem z lásky

Pokud víte, že vaše partnerka nesnáší brzké ranní vstávání, máte jedinečnou možnost připravit jí hodně originální a především milé vyznání lásky. Není na tom vlastně nic složitého, protože potřebujete umět pouze uvařit její oblíbenou snídani. Ráno vstaňte dřív a nerušeně se vzdalte do kuchyně. Tam partnerce ukuchtěte snídani do postele, ovšem pod talířek vložte romantický vzkaz.

Na něm můžete upřímně sdělit své pocity. Nemusí se jednat o dlouhý román, bohatě postačí několik slov včetně oslovení nebo vyjádření touhy po polibku či objetí. Ani si nedokážete představit, jak spokojená bude partnerka po probuzení.

Výlet do města lásky

Jakmile máte s partnerkou společnou zálibu v cestování, pak máte originální vyznání lásky dost usnadněné. Při plánování romantického výletu do Benátek, Florencie nebo Paříže nezapomínejte na to, že vaším cílem je dostat partnerku do kolen. Vy chcete, aby se po návratu ještě dlouho chlubila kamarádkám, že jste jí vyznal lásku například na gondole uprostřed Benátek nebo na vrcholku osvětlené Eiffelovy věže. Nicméně je pravdou, že tato města patří mezi hodně profláknutá a davy turistů by vám to možná ke všemu znepříjemnily. Ale to nevadí,  zapátrejte po jiných městech nabitých romantickou atmosférou a historií. Zajeďte si na zmrzlinu k Lago di Garda a nebo pokud máte například rádi hory, nádherné scenérie poskytne západ slunce v horském průsmyku Passo di Giau.

Hledáte-li dechberoucí vyznání lásky, pak popusťte uzdu fantazii. Nebojte se přijít s něčím novým, protože v této disciplíně se fantazii meze nekladou.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Trápí vás věčně nespokojená partnerka? Prozradíme, jak na ni vyzrát

4 tipy, jak uspokojit ženu a zlepšit tím sexuální požitek