Nová éra! Ženské močí vestoje!?

Močení v přírodě je prastarý mužský rituál, který nám připomíná staré zlaté časy svobody a kontaktu s přírodou. Teď nám ho ženské sebraly! Čůrají do papírového trychtýře a už nám hrátky s větrem nezávidí!

Čůrání ve stoje

Že je čůrání ve stoje fajn záležitost, to my víme, ale ženské to tušily vždycky. Některé z nich dokonce žádaly o to, aby zezadu mohly přistoupit, uchopit penis do ruky a vyzkoušet si, jaké to je. Teď už nemusí. Mají vlastní způsob.

Na trhu se objevila jednorázová papírová „nálevka“ následovaná umělohmotnou mutací, která jim umožňuje vestoje prznit všechny polní a lesní cesty, sousedovic tújky, stromy, trávu a dokonce i malovat do sněhu! Vtip? Ne, realita.

Kde se vzal motiv?

Jistá britská vysokoškolačka Samantha Fountainová (čti fontána, lepší příjmení si holka vybrat nemohla) už v roce 1999 začala přemýšlet, že by bylo fajn vyrobit něco, s čím by ženské měly cestování, školní výlety, venkovní pařby, fesťáky a život na veřejných záchodních jednodušší – jako kdyby jim všechny dosavadní výsady nestačily.

Jak tahle Samantha honila všechny kreativní myšlenky z levé strany na pravou, přišla na velkolepé prodloužení ženské čůrací dráhy. Už žádné sezení na bobku, jde to i jinak!

Jednoduchý nápad útočí na mužnost

První prototyp spatřil světlo světa o čtyři roky později od prvního námětu. Dostal název Shewee (další verze P-Mate) a od té doby byl osud ryze mužské zábavy, potěšení i nutnosti zpečetěn.

Ve zkratce, nápad se ujal, dostal do všech lékáren ve Velké Británii a v současnosti ho nosí v kabelkách nejedna průkopnice. Loni se dokonce začal prodávat v tamních supermarketech, no, a co myslíte? Jasně, dostal se i k nám a okolním státům. Hoříte zvědavostí, jak to funguje?

Nová párová zábava?

Nálevka je vyrobená tak, aby anatomicky vyhovovala ženskému tělu. Přiloží se k rozkroku širší, otevřenou stranou a jde se na to. Potom se podle výrobního materiálu buď vyhodí do přírody (je recyklovatelná), nebo umyje a připraví na další použití.

České obchody tuhle umělohmotnou variaci, kterou nazývají čurokap, prodávají okolo třech stovek, papírová je za dvě stovky, přičemž v balení je kusů pět. Máte zájem? Chcete svojí milé splnit sen o močení vestoje, ale je vám líto peněz?

Na internetu kolují fotogalerie a video návody, jak si trychtýř vyrobit z papíru v pohodlí domova, neboť tvar, to je to nejzásadnější. Pak už si můžete do sněhu vymočit, co chcete. Společně. To je teda úroveň…

Tak co, budete močit s ní po boku, až napadne první sníh, nebo jste zásadně proti?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Aby nádobíčko šlapalo jak hodinky

15 způsobů, k čemu využít moč. Budete se divit!