7 způsobů, jak se zbavit dotěrné fanynky po koncertě

Máte kapelu, docela solidní úspěchy, ale neduhy slávy v podobě neodbytných fanynek ještě nezvládáte? Jsme tu pro vás!

Otravná fanynka. Jak na ní

Slzák

Není to pravda jednání zcela v rukavičkách, ale stejně hystericky prořvala půl koncertu, tak ať má aspoň důvod! Do rána bude ok a vy můžete v klidu jít.

Rozpoutejte peklo

Dotírá jich na vás víc? Ideální stav! Poštvěte je proti sobě! Dejte jedněm pár karet s podpisem a dalším řekněte, že vám je všechny vzaly. Pak už jen bacha, abyste nějakou taky neschytali!

Bubeník

Zpěvák nebo sólová kytara, po těch šílí davy. Ale bubeník? Ten blázen, co do všeho tříská? Na něj fronty na podpis žádná nestojí. No tak mu to dopřejte. Vám se uleví a on bude ještě rád!

Alkohol

Dejte jí slib, že když vypije láhev vodky na ex, půjdete s ní na večeři. Ta dá, cesta je volná! Pokud to teda není profesionální alkoholička. No co, vždycky můžete zkusit fet!

Bedňáci

Tihle kluci ví, co dělají. Nechte se po koncertě zabalit do bedny místo zesilovače a vaše cesta na svobodu bude už jen na nich. A jelikož je dobře platíte (v opačném případě se připravte, že po otevření bedny absolvujete něco jak vhození do jámy lvové…jen místo lvů se na vás vrhne zvíře mnohem horší….ženský).

Kolaps

Tady je pravda potřeba trochu hereckého talentu, ale jakmile se jakoby zhroutíte, vtěrky se rozlétnou na všechny strany, jen aby k jejich miláčkovi mohla pomoc! No, a pak se vám prostě jako zázrakem udělá v sanitce dobře no! Stane se.

Manželka v zákulisí

Dotěrné fanynky? A co to jako je? Viděl to někde někdo? To prostě neznáte!

Ve finále je důležité přiznat si, že vám jejich pozornost dělá dobře. V momentě, kdy je toho moc, je ale potřeba být připravený! Co byste v takové situaci dělali vy? Napište nám!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nekuřácké rockové kluby. Nový trend?

7 základních pravidel, když zakládáte kapelu