Nestoudná Aneta Vignerová. Její kůzlátka jsou zase o rok starší!

Slabost pro fotbalisty má kdejaká modelka, ale jedna česká se v nich vyzná líp než ty ostatní. Jmenuje se Aneta a nedávno jí bylo 28. Je v těchto letech ještě sexy? Pro odpověď nemusíte chodit daleko.

modelka

Aneta Vignerová (prsa: 86 cm, pas: 63 cm, boky: 92 cm, výška: 180 cm, váha: 59 kg, mírně odstálé uši) je Miss České republiky z roku 2009. Říká se, na casting přišla „jen tak“, nejspíš ze zvědavosti, což jí samotné samozřejmě nikdo nevěří.

Sen všech malých holčiček

Každá, když začne chodit nebo mluvit, chce být princeznou, královnou krásy a později nevěstou. A ta, která říká, že ne, kecá. Nepochybně je to případ i Anety, která nejdřív skromně mlžila, pak si hrdě nasadila korunku a stala se historicky poslední vítězkou této soutěže, což ji katapultovalo mezi první třídu českých a někde i zahraničních modelek. Nedivíme se.

Z jednoho focení kdysi... Foto: Facebook

Z jednoho focení kdysi… Foto: Facebook

Tak akorát do ruky

Její vzhled je neokoukaný a obvykle připomíná dovolenou někde na Bali. A pokud má ještě výstřih až kamsi, nelze se ubránit představě, že se k jejím bradavkám přisajete a uděláte z nich špunty, které by utěsnily i flašku vína. Škoda, že se v tomhle videu trochu styděla a nenechala svoje tričko dělat si, co chce.

Za chvíli pojede třetí gumy

A kolik že jí je? Téhle samičce bylo 27. října 28 let, což tak nějak předvídá, že už má holka něco za sebou. Pracovně i soukromě. Kdo ji aspoň trochu zná, ví.

V tom samém roce, kdy vyhrála Miss, odcestovala na soutěž Miss World, kde ji však s úsměvem porazila kočička Kaiane Aldorino z Gibraltaru, která má téměř naprosto totožné rysy. (Politika je prostě sport ostrých loktů.) Ale houby zle, jednu světovou Miss už doma máme (Taťána Kuchařová) a Anet nemůže tvrdit, že se doma nudí k smrti.

Miss World 2009 snad Anetě z oka vypadla. Foto: Pinterest

Miss World 2009 snad Anetě z oka vypadla. Foto: Pinterest

Sportovci a modelky? Nekonečný příběh

Randila se dvěma čutálistama (Tomáš Ujfaluši a Michal Zeman), pak její postel zahříval hokejista Michal Gulaši, se kterým momentálně přes ohromnou radost Tomáše Řepky kamarádí Vlaďka Erbová, ale následoval rozchod a comeback k Michalovi Zemanovi. Aneta prostě zase jede na poločas.

Na co právě teď myslíte? Foto: Facebook

Na co právě teď myslíte? Foto: Facebook

Byla by z ní krásná pornohvězda…

Že jako už téměř dva roky? Tak to asi něco znamená. Původně vymetačka večírků, která žije s přítelem v jednom z pražských bytů, aktuálně k mání není, ale pro její slabost k výstřihům a dlouhé nohy ji budeme mít rádi i dál. Tak „hepy berzdej“, Anet, a ke kulatinám sobě i nám naděl nějaký sexy kalendář. Můžeš dát i nohy od sebe, zlobit se rozhodně nebudeme.

A jak se Aneta líbí vám? Brali byste ji na pokusy, nebo znáte hezčí?

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Hustý fotky modelek. To je pokoukáníčko.

Co když ta sexy holka právě mává na tebe!