Smrt rakouské miss. Sakra, to je škody! A co se vlastně stalo?

Auto objeté klíčem? To naštve, ale ve finále jsou horší věci. Třeba to, když pěkná holka zahučí ze skály. Co přesně se stalo rakouské Miss?

Pěkných holek po světě běhá hafo, ale ve finále jich nikdy není dost. A tak je dost na h****, když je najednou o jednu míň. Vzdejte hold křivkám již nežijící krásky našich sousedů!

Jiskra v oku, chůze gazely

26 let, uhrančivé kočičí oči, 177 centimetrů, 59 kilo a míry 83-63-93. Bosensko-rakouská modelka Ena Kadić, která zvítězila v soutěži Miss Rakousko v roce 2013 a dostala se tak na Miss World, měla celkem slušně našlápnutou kariéru. A kdyby se něco nepodělalo, jistě bychom o ní ještě slyšeli. Divíte, když se podíváte na její křivky?

Sportem k trvalé invaliditě. A někdy i hůř

Ena, vášnivá nadšenkyně pro běh, pravidelně trénovala nedaleko od svého domu u vyhlídkového okruhu Bergisel v Tyrolsku, jenže tenhle koníček, který vybrušoval její křivky, se jí stal osudným.

Při jednom z workoutů spadla ze skály. Sice ji našli živou, jenže po třech dnech boje o život zemřela na následky vážných zranění hlavy, plic a pánve. Zda šlo o cizí zavinění, nebo nešťastnou náhodu, samozřejmě vyšetřuje policie, ale pochopitelně se jedná o záhadu.

Nic pro ty, co se bojí výšek

Známá, naběhaná trasa a slušná fyzická kondice s neopatrným a nešťastným pádem moc nekoresponduje. Chcete vidět místo, kde se to stalo? Tak tady je.

https://youtu.be/mpnyXIMJrZs

Krásky s pohnutým koncem

Prostě je to škody jako blázen! Ena ale není první ani poslední. Smrt se nevyhnula i jiným kráskám, které zemřely až příliš brzy. Velmi známý je případ americké bisexuální supermodelky Giy Marie Carangi, která taktéž v 26 letech odešla z tohoto světa kvůli snížené imunitě způsobené AIDS.

Gia. Foto: Pinteres

Zatímco tento případ byl jasný hned od začátku, to, co se stalo české stejně staré modelce a zároveň mistryni ČR v kickboxu Kateřině Netolické nalezené loni 11. 11. v bytě v Litvínově, patří k dalším věcem mezi nebem a zemí. Sice se hovoří o zástavě srdce, ale ve hře je i nevěra, žárlivost a otázky ohledně sebepoškozování.

Prý nevyrovnaná Netolická. Foto: Facebook

Prý nevyrovnaná Netolická. Foto: Facebook

V každém případě to vypadá, že svět modelingu není procházka růžovou zahradou – zvlášť pro ty mladší holky. Třeba dvacetiletá Slovenka Iveta Koštialová v roce 2011 spáchala sebevraždu skokem z okna v osmnáctém poschodí a její spolubydlící ani nestačily zareagovat. Která bude další?

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Otázky na tělo pro současnou miss

Hustý fotky modelek