Nejvíc sexy herečka na světě je prý Scarlett Johansson. A také vydělala za minulý rok slušný balík! Kdo jí měl v posteli a s kým randí?

Podle anket je to nejkrásnější herečka světa. Ale nejen to, vyhrává i mezi nejvíc sexy ženami vůbec, a kromě toho také vydělala v roce 2018 ze všech hereček nejvíc.

Nejvíc sexy herečka na světě je podle vás Scarlett Johansson

Dnes už ji všichni znají hlavně jako Černou vdovu z filmů o Avengers. Poprvé na sebe ale upozornila ve filmu z roku 1998, kde hrála jako čtrnáctiletá, a byl to Zaříkávač koní s Robertem Redfordem. Nebyla to její první role, ale byla to ta, která jí dostala do hledáčků filmařů. Poprvé před kamerou stála už v roce 1994 v komedii Všude dobře, doma nejlíp. Bylo jí pouhých 10 let.

Scarlett se narodila v New Yorku 22. listopadu 1984, a její rodina pochází původně z Dánska, za což vypovídá i její příjmení. Otec Karsten Johansson je architekt, a matka Melanie Sloan ji dělala celé roky manažerku. Jako producentka se ji už od mala snažila prosadit u filmu a dohodit jí role. To se evidentně povedlo a úspěch se skutečně dostavil. Scarlett má hned několik sourozenců, a jsou to starší sestra Vanessa, starší bratr Adrian a její dvojče, bratr Hunter. Aby to nebylo málo, tak má ještě nevlastního bratra z otcova prvního manželství, Christiana.

První dospělá role

Jedním takovým mezníkem v její herecké kariéře byl film Ztraceno v překladu (2003), kde zahrál hlavní roli Bill Murray, známý ze snímků Krotitelé duchů nebo Na hromnice o den více. Tady se poprvé objevila v roli dospělé ženy, a zanechala za sebou své dětské role.

Mezi zajímavé filmy, kde zahrála hlavní roli, patří Dívka s perlou (2004) s Colinem Firthem, Ostrov (2005) s Ewanem McGregorem, nebo Dokonalý trik (2006), kde zazářili Christian Bale a Hugh Jackman, a Scarlett se tu objeví jako asistentka i milenka obou z nich.

Pokud jí chcete vidět protivnou tak, až vás bude doslova štvát, pusťte si film Don Jon (2013), který natočil jako svou prvotinu herec Joseph-Gordon Levitt, který se zároveň objevil jako hlavní postava. Nezapomeňte tohle pustit své přítelkyni, ať konečně pochopí nás, chlapy.

Nástup Avengers

V roce 2012 získala Scarlett Johansson svojí symbolickou hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy, a definitivně potvrdila svůj status hvězdy. I za to vděčí bezesporu svému vstupu do Marvel Universe, díky kterému ji zná celý svět. V roli Black Widow, tedy Černé vdovy, se objevila poprvé v roce 2010 ve filmu Iron Man 2. Nastoupila tedy do vlaku Marvelu hned zkraje, protože současné komiksové universum odstartovalo v roce 2008 filmy Iron Man a Incredible Hulk. Od té doby se jako Natasha Romanoff objevila ve filmech Avengers (2012), Kapitán Amerika: Návrat prvního Avengera (2014), Avengers: Age of Ultron (2015), Kapitán Amerika: Občanská válka (2016), a nakrátko i v Thor: Ragnarok (2017). Samozřejmě nechěla v bitvě s Thanosem v Avengers: Infinity War (2018), a znovu se objeví v Avengers: Endgame letos na jaře.

Vyděláno už má

Marvel má navíc několik let na stole nápad na její vlastní film, Black Widow. Dokonce to vypadá, že se s natáčením skutečně začne, ale zatím není ani potvrzené, jestli už někdo připravuje scénář. Takže se nechme překvapit. Hlavně díky této roli ale Scarlett Johansson vydělala za rok 2018 ze všech hereček celosvětově nejvíc. Částka je údajně 40 milionů dolarů, tedy 900 milionů korun. To už je slušná výplatní páska.

Kdo jí měl v posteli?

Scarlett má za sebou už dvě manželství. V roce 2008 si vzala kolegu z branže, Ryana Reynoldse, se kterým randila od roku 2007. Páreček se ale v roce 2010 rozešel, a v roce 2011 následoval rozvod. Po něm měla herečka románek s Seanem Pennem, a v roce se 2014 vdala znovu. Manželem se stal Romain Dauriac, francouzský novinář, a Scarlett s ním má dceru, Rose Dorothy. Od roku 2016 spolu ale nežijí, a jedním z důvodů byl prý návrat Dauriaca do Francie, zatímco Johansson zůstává v Los Angeles, kde žije. Od roku 2017 herečka randí s americkým komikem Colinem Jostem.

V roce 2011 uniklo na internet několik jejích nahých snímků. Později herečka prozradila, že byly pro jejího tehdejšího manžela, Ryana Reynoldse. Jsou sice v mizerné kvalitě, ale kdo bude chtít, snadno je najde.

Autor: Eduard Havel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Americký sen Mily Kunis. Kdysi neměla vůbec nic, teď je na vrcholu slávy! Kdy jí bylo nejhůř komu dnes ukazuje své sexy pozadí?

TOP 5 nejoblíbenější pornoherečky roku 2018! Které byly absolutně nejvyhledávanější?