Maluma: držitel latinské Grammy a jeden ze současných nejúspěšnějších umělců na sociálních sítích zavítá letos do Prahy!

V rámci svého F.A.M.E turné vystoupí latinsko-americký idol Maluma v prostorách Forum Karlín. Předprodej vstupenek začal již ve středu 30. 1. na ticketportal.cz. Jak a kde dosáhl největších úspěchů? Raketový vzestup mu zajistilo už jeho první album.

Maluma v Praze

Zpěvák Maluma je právem považován za jednu z největších hudebních hvězd pocházejících z latinské Ameriky, kde je také absolutním idolem mladé generace. Maluma vystoupí v Praze poprvé již tento červen. Koncert se uskuteční 25. června ve Forum Karlín a bude jednou ze zastávek v rámci celosvětového turné nazvaného F.A.M.E, které bylo odstartováno ve Washingtonu D.C. v březnu 2018. V průběhu koncertu představí Maluma svých devatenáct nejlepších a nejpopulárnějších skladeb.

Obrovský úspěch nejen na sociálních sítích

Juan Luis Londoño se narodil v kolumbijském Medelinu. Své umělecké jméno poskládal ze začátečních písmen jmen své matky, otce a sestry. V roce 2018 získal latinskou GRAMMY za nejlepší současné pop vokální album (F.A.M.E). Maluma je take jedním z nejsledovanějších umělců na sociálních sítích, kde má více než 23 milionů fanoušků na Facebooku a 38 sledujících na Instagramu. Na svém oficiálním YouTube/VEVO kanálu má více než 9 miliard shlédnutí a více než 18 milionů zaregistrovaných uživatelů, což mu zajistilo cenu YouTube Diamond Play Button Award.

Současný latino umělec č. 1

Jeho předešlé turné Maluma World Tour zaznamenalo nevídaný úspěch mezi fanoušky. Uskutečnilo se 105 koncertů a prodáno bylo více než milion vstupenek, což mu zajistilo pozici latino umělce s nejvíce prodanými vstupenkami na koncerty. Současné F.A.M.E tour prolomilo ve své americké části všechny rekordy, když Maluma vyprodal arény jako Madison Square Garden (New York), American Airlines Arena (Miami) a dvakrát The Forums v Los Angeles.

Maluma vydal svoje první album Pretty Boy Dirty Boy u Sony Music US Latin label a to okamžitě obsadilo první místo hitparád. V Jeho nejnovější album F.A.M.E také debutovalo na první příčce a ve Spojených státech se během prvního týdne stalo 6 x platinovým (v Mexiku 2 x). Maluma je nejmladším umělcem, který kdy získal první I druhou pozici na žebříčku Billboard’s Latin Airplay chart. Maluma má do dnešního dne jedenáct skladeb, které se umístili na prvním místě Billboard’s Latin Airplay chart.

V Praze vystoupí ve Fórum Karlín

Vstupenky se v předprodeji začaly prodávat již ve středu 30. ledna 2019 od 12:00 v síti Ticketportal. Vstupenky se prodávají v několika kategoriích v cenovém rozmezí od 1 090 Kč do 1 590 Kč. Koncert pořádá společnost ICP Live. Koncert začíná ve 20:30, vstup do Fórum Karlín bude možný jíž od 19:00.

Autor: red