Nejšílenější pánské účesy, které prostě nepochopíte

Zatímco někteří muži si na své kštici dávají patřičně záležet, jiným je zkrátka jedno, jak jejich vlasy vypadají a nevadí jim, že jejich vzhled kopíruje situaci, jako by zrovna vstali z postele. Prostě rozcuch sem, rozcuch tam. Pak jsou ale i tací, kteří svými vlasovými kreacemi budí nemalé rozpaky. Zbláznili se nebo je to pouhá recese? Kdo ví, každopádně pojďme se společně podívat na desítku nejšílenějších účesů, ve kterých byste si z baráku asi jen tak nevyšel.

pánské účesy

Každý jsme sice z jiného těsta, ovšem tihle týpci mají potřebu šokovat, oslavovat extravaganci nebo solidně děsit okolí, případně je to jejich osobní vkus, který je za hranicemi lidského chápání. Každopádně je to něco, co vám v mysli zůstane dlouho a ještě se u toho pobavíte. Tohle jsou nejvíc bizarní a šílené pánské účesy. Tak jdeme na to!

1. Pipi dlouhá punčocha nebo pudlík?

Zvrchu číro, z boku culíčky, mezi šílené pánské účesy to rozhodně patří. U malé holčičky určitě roztomilé, u pána středního věku až legračně děsivé. Ať tak či onak, právě tenhle účes je favoritem neznámého pána a nás by jenom zajímalo, jestli se inspiroval Pipi dlouhou punčochou (a dle vršku i tou opičkou) nebo načinčaným pudlem od sousedů. Každopádně tohle někde potkat, no nevíme…

účes
foto: pinterest

2. Trochu zvláštní knírač

Ofiny jsou sice nějaký ten rok v kurzu, ale že by frčel střih ve stylu kníru, tak o tom slyšíme prvně (a možná ne naposledy). Právě knír se stal ozdobou jistého muže, který si s jeho finální úpravou dal opravdu záležet. Kdo byl inspirací pro něj, že by Hercule Poirot?

účes
foto: pinterest

3. Dobře huňatá čepice

Tak tohle je dobrá kamufláž. Asi byste si řekli, že si pán pořídil super hřejivou čepici, ovšem chyba lávky, klasická čepice to úplně není. Je až k neuvěření, že něco takového se dá utvořit z vlasů a co jsme zjistili, pán si občas stříhá i kšilt zezadu. To jsou ale vychytávky! Dá se jen polemizovat, nakolik je kšilt funkční a také, jaká je odolnost při deštivém počasí. Každopádně v třeskutých mrazech radíme jediné – bacha na uši!

účes
foto: pinterest

4. Posedlost ještěrkami

Další lahůdkou v kategorii šílené pánské účesy je styl na ještěrku, který, jak jsme zjistili, je docela populární. Tenhle mladík na to ale šel trochu po svém a ještěrčímu looku dodal mnohem víc hravosti a barev. Ačkoli ve městě by ho nechtěl potkat snad nikdo, no řekněte, není ta okatá, zeleňoučká a barevná potvůrka (upřesňujeme ještěrka) ve finále roztomilá?

účes
foto: pinterest

5. Inspirováno maximální uhlazeností

Ačkoli uhlazený vzhled vlasů je v módě, tenhle klučina si to vyložil trochu po svém. Zubatá upláclá ofina, atypicky ublízlé kotlety a ještě zkrácené vlasy na vršku, přesně to je výsledek, kdy si něco přeložíte trochu jinak. Pokud si odběhl jen z natáčení fantasy filmu, tak je to ještě odpustitelné, ale vyrazit takhle mezi lidi? No panečku, to chce odvahy.

účes
foto: pinterest

6. Máničkový vlasáč

A máme tu jednu pořádnou máničku. Tentokrát však nečekejte bohaté háro rozpuštěné po ramena. Tenhle vousatý týpek si ze své kštice rovnou postavil Eiffelovku. Jen bacha, moc neházet hlavou, ať to pěkně drží. 

účes
foto: pinterest

7. Komplikovaná a zvlněná kreace

Zrovna k tomuto účesu máme spoustu otázek. Jak by se tenhle účes jmenoval? Kolik času zabere na přípravu? Jak drží? A co tam sakra dělá ten na boku umístěný culíček (nebo nějaký smotek čehosi)? Ačkoli nám z účesu, který kombinuje vlnobití a hravost všedních dní, padá brada a jen s neuvěřením kýveme ze strany na stranu, jak tohle někdo může nosit, nutno uznat, že pán asi bude hodně velká hračička.

účes
foto: pinterest

8. V designu kartáče

Jak tohle popsat? Možná jako kartáč, okousaný smetáček nebo okamžik, kdy vás stříhá manželka a ups, vzala toho víc, než jste chtěli? Nevíme a ačkoliv byl záměr jakýkoliv, verdikt máme asi jasný. To radši na ježka nebo koleno. Jestliže můžou být pánské účesy takhle bizarní, kam se hrabou na ženy a jejich vlasové kreace.

účes
foto: pinterest

9. Dredové duo

Možná chtěl jen budit respekt, možná chtěl být výjimečný, možná jen chtěl vypadat jako šáša Krusty. Přestože dvě věci se mu úplně nepovedly (ta druhá ještě možná, a to proto, že jediný člověk z celého vesmíru tohle umí nosit a je tím pádem unikát), tak tu třetí zvládl brilantně, i když v trochu jiném levelu. Tohle spíš vypadá jak dva liberecké párky v dredovém podání. 

účes
foto: pinterest

10. Muž dvou tváří

Když si někdo z vlasů vystříhá kšiltovku, ještěrku, tak proč ne obličej. Přesně to si asi řekl neznámý muž, který si může své dvě já vybírat podle libosti. Je všechno zalité sluncem? Je k lidem otočený zepředu, žije životem běžného člověka. Někdo ho naštve, šéf mu zkritizuje práci? Pak se stačí ke všem otočit zády, ukázat jim své tiché dvojče a je po starostech. Lepší než zdvižený prostředníček.

účes
foto: pinterest

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Whisky z moči? I takový bizár dnes najdete ve světě alkoholu

GALERIE: Když se krásné holky během chvilky promění v monstra (34 fotek)