Nejkrásnější zápasnice – chcete, aby si vás vzaly do parády?

Ženský boj, to nejsou jen nudné zápasy v bahně. Spousta profi zápasnic jsou skutečné krásky, od kterých byste se nějakému tomu chvatu rozhodně nebránili. Které nám nedají spát?

Ronda Rousey

V posledních letech se jedná o určitě nejzajímavější jméno mezi ženskými bojovnicemi. Sedminásobná a dlouho neporažená šampiónka v jedné z váhových kategorií UFC, americké profesionální soutěži v bojových uměních. Několik let nepoznala porážku, až loni na podzim ji semlela Holly Holm. Rondě to ale na popularitě moc neubralo, protože kromě sportovních úspěchů se může honosit také slušnou modelingovou kariérou.

v roce 2012 se fotila nahá pro sportovní časopisy a tenhle koníček ji naštěstí neopustil. Do ničeho ostřejšího se sice zatím nepustila, přesto můžete na internetu najít spoustu jejích povedených foteček a videí. Třeba jako tohle, kdy začátkem letošního roku fotila pro známý magazín Sports Illustrated – a úplně nahá, na sobě měla jen namalované plavky:

Miesha Tate

Míša je o pár let starší než Ronda a pomyslně jí předala vládu nad bitvami krásek. Jedná se totiž o šampiónku bojových soutěží mezi lety 2009 a 2012, kdy svou sexy krutovládu zahájila Ronda. Tate se stále drží na druhé příčce dlouhodobého žebříčku, ale v posledních letech se už věnuje spíše modelingu. Nyní, společně s mírným ústupem Rondy ze slávy, se Tate opět pokouší dostat na špici ženských zápasnic. A že se jedná o skutečně reprezentativní zástupkyni, se můžete podívat třeba v téhle kompilaci jejích svůdných fotek:

Gina Carano

A nebojme se zůstat ještě u kariérně starších dam. Gina Carano je sice pouze v Kristových letech, ale zápasnické oblečky už pověsila na hřebík. Věnuje se televizi a herecké kariéře – mohli jste ji vidět třeba v aktuálním hitu Deadpool v roli krásné, ale smrtelně nebezpečné mutantky Angel. Během svých zápasnických a kickboxerských let sbírala samé úspěchy, takže bude zajímavé sledovat, jestli jí herecká profese bude těsná a vrátí se do ringu. My jen můžeme doufat, že tuhle brunetu ještě uvidíme co nejvíce. A vzhledem k jejím bohatým aktivitám ve fitness modelingu to vypadá nadějně…

Která kráska se vám líbí nejvíc? Nebo snad sledujete ještě nějakou jinou? Rádi si poslechneme další tipy na podobně nebezpečné divoženky!

Autor: Rimsy

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Dříve baculky, dnes vypracované kočky. 22 obdivuhodných přeměn!

Rozdíly mezi Instagramem a realitou