Nejhorší momenty z Karlových Varů. Leoš kradl boty!?

Festival ve Varech skončil. Konečně! Kdo se ožral? Na to by seznam nestačil. Kdo udělal ostudu? Kdo se ztrapnil? A koho by už příště neměli pouštět? Tohle jsou ty nejhorší události, které se odehrály!

Lubilejní 50. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary se pochopitelně neobešel bez skandálů. I když se o případných pozvracených autech, schovaných drogách a mimomanželských nevěrách  veřejně tolik nemluví, pravda vyjde dřív nebo později na světlo. Jen si vzpomeňte.

Vždyť to není tak dávno, co právě tady začala milostná aférka mezi Pepou Koktou (58) a Ornellou Štikovou (22). A jak to dopadlo? Ze štiky je mladá paní. Může se snad ve Varech stát ještě něco něco horšího? Těžko, ale leccos tomu šlape na paty.

Ta sedla, holka!

Holčičí bitka mezi zpěvačkou Victorií (31) a nějakou takovou „no name“ přiopilou skončila tak, že Viky té druhé solidně nafackovala. Ještě aby ne. Slovo štětka se na festivalech tohoto typu zásadně vyslovuje jen šeptem. A kdo to poruší, musí z kola ven, to dá rozum. Ale žádný strachy, existují další kandidáti, kteří se postarají, aby to ve stanech „žilo“. Třeba takový Leoš Mareš. Ten si zase „do huby“ neviděl…

Leoš a jeho život na vysoké noze

Do Varů dorazil sám, neboť ho všechny ty jeho modelíny nejspíš vycucaly natolik, že si potřeboval odfrknout. Společensky unaven na sebe nasoukal deseticentimetrové jehlové podpatky a bavilo ho, že se o to každý zajímá. Hele jako, asi takhle.

Zdroj: Blesk.cz

Zdroj: Blesk.cz

Bulváři psali, že je to nejspíš nějaká úchylka. Ale ono je to docela jinak. Ludmila, která po nás chodí uklízet bordel od plných košů, poznamenala, že „ten Leoš je pěknej prasák“.

Prý „když ti to ženská špatně udělá, můžeš na sebe upozornit stovkou jiných způsobů, než roztahovat něčí dámský boty“. Ona prý na ty svoje vydělává dost dlouho, tak přece si je nenechá ničit. No jo, ale napadlo někoho, že ty boty byly přímo Leošovy?

Je to prostě jasný. Holky ho měsíčně stojí tolik, že mu nezbývá na vlastní boty, a tak krade, kde může. A to převážně v botníku svojí stále ještě oficiální manželky Moniky, která ani nepípne. Nechce si to totiž u Leoše pokazit. Vždyť složenky kecama nezaplatíš.

Mimochodem, o den později ten samý vtípek zopakoval i moderátor Petr Vágner ve studiu VIP zpráv, které ten den slavily své páté narozeniny. Kdo to viděl, ví, že vypadal stejně hrozně jako Leoš. A zase všechno spískaly ty Vary! Co dalšího se nikdy nemělo stát?

Šedivý opar stále blouzní davy!

Na tuhle slávu dorazil i pan Grey (Jamie Dornan, 33 let a neskutečná sláva na krku) z filmu 50 odstínů šedi. Ihned se rozkřiklo, že někdo tak skvělý, charismatický, prostě báječný, oblažil karlovarský festival. (S Aňou Geislerovou vedle sebe.)

Když se prošel po červeném koberci, fanynky šílely, chtěly selfíčka a bývaly by si i rodidla házely pod nohy, jen aby si jich pan Šedý všimnul. Důkaz ve videu.

Jenže Jamie řekl NE. Za to od nás dostal malé bezvýznamné plus, ale horší zprávou je, že z Varů přesídlil do Prahy na natáčení koprodukčního filmu Anthropoid.

Rovnice je jasná. Kde je on, nikdo další si ani neškrtne. (Ještě zhruba dva týdny.) Ne že by nás těšila přítomnost slávychtivé blogerky Nicol Moravcové, která ho „náhodou“ potkala v nejmenovaném podniku v Karlově ulici, ale co ty ostatní, lepší a dosud neohlodané kostičky? To je to nejhorší, co Vary vyvrhly! Absence sexu. Řekne někdo tomu floutkovi, aby už vypadnul? Jeho pověst je zrádnější než meč v zadku… Festivalu amen.

Tak co, udělali byste větší skandál?

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Co se událo kolem nás?

Šokující pravda o tom, co se děje na bojišti