Co se děje kolem nás?

Dění uplynulých dní je nabito zásadními událostmi. Na ty nejzajímavější se spolu s námi odívejte v našem novém každotýdenním přehledu toho zásadního, co se kolem nás děje!

Rusko má plán pro třetí světovou válku

Rus je prostě vždy připraven. Tedy  rozumějte má plán. Drobnou vadou na kráse může být fakt, že dle scénáře připraveného vojenskými experty v kremlu by Rusko v konvenční válce neobstálo a bylo by poraženo. To ale Vladímíru Vladimíroviči jistě vrásky nedělá. Když by bylo nejhůř, tak to prostě zmáčkne, ne?  Charašo maladěc!

Získejte 100 000 Kč a podpis prezidenta!

Nebaví vás Sportka, a že někdo vyhraje dvakrát rychle za sebou balík v Euromilionech taky nevěříte? Zaměřte se na Hrad! Prezident Zeman totiž v zoufalém pátrání po článku Ferdinanda Peroutky, ve kterém autor dle hlavy státu velebí Adolfa Hitlera, vypsal odměnu 100 000 korun pro toho, kdo článek „najde“. A jistě bude takový frajer, že přidá i svůj podpis s věnováním. Zato hradní mluvčí Ovčáček bude toto léto zdá se bez prémií. A vy si pospěšte. Kolegové z oddělení  fantasy už mají půlku článku hotovou, tak ať vás nepředběhnou!

Řecko před bankrotem

Nevěříme! Na ostrově Kos je prý teď spousta levné pracovní síly, která řeckou ekonomiku jistě postaví na nohy. Leda by pracovní síla převzala pověstnou řeckou pracovní morálku! No ale i kdyby, Angela Merkelová to určitě zacvaká. Aktuálně sice Řekům vyhrožuje ultimáty, ale kam by jako Němci jezdili na dovolenou? Na Mallorcu se všichni nevejdou a Afrika teď není v kurzu. (S výjimkou milovníků adrenalinových zážitků!)

Petr Pavel druhým mužem NATO

Generál Petr Pavel převzal úlohu šéfa Vojenského výboru NATO. A my jsme za to rádi. Ruské plány třetí světové války jistě dobře zná, takže můžeme v klidu spát. A NATO si velitele ze země, která dala světu Jana Žižku nebo Josefa Švejka, prostě zaslouží! A poslušně hlásíme, že ono to už pak nějak dopadZačaly letní prázdniny

Pro žáky a studenty dva měsíce volna, pro dospělé horko v práci a zoufalé čekání na dovolenou. Dva měsíce bude mít sice volno málokdo (zdravíme učitele), ale člověk už se ke stáru spokojí i s málem. Týden na Slapech a šup zpátky do procesu! Tak si tu dovolenou nezapomeňte užít!

Autor: Amon Surtur

Mohlo by vás zajímat: