Nevšední názvy českých vesnic: Už jste projeli bláznivé Česko?

Letos jste možná taky dřepěli doma místo dovolené v zahraničí. A že u nás je skutečně krásně, to snad pozná i slepý. Česko se může pyšnit nádhernou přírodou i velkým množstvím kulturních památek na velmi malém území. A hlavně zde máme malebné vesnice … až na některé názvy, no …

Názvy vesnic

Vydejte se na výlet

Jaký bláznivý nápad jste v poslední době udělali, abyste se přesvědčili o tom, že vám stále v žilách koluje krev? Co říkáte tomu udělat si road trip po česku? A jaký je cíl? Navštívit vesnice, které dostaly tak nesmyslně bláznivá jména, že je až k nevíře, že je dosud nikdo tajně nezměnil. Jaké jsou nejbláznivější názvy českých vesnic?

Co takhle si udělat sérii selfíček z pořádně peprných míst? Respektive u cedulí s nevšedními názvy vesnic? Už jste maminku nebo kámoše vzali na přehradu, do hor i do vinného sklípku? Tak nyní je na čase změnit působiště a vydat se po naší české zemi za skutečnými poklady!

Hurá na cestu!

Itinerář si vytvoří každý podle sebe. Je nám jedno, jestli se nejprve vydáte do PEKLA, NAHÉHO ÚJEZDU, nebo třeba do CHLÍVCE. Možná se rozhodnete navštívit PÍSTY, nebo se pustíte rovnou za KRÁSNOU. Třeba svůj výlet zakončete v HROBĚ, nebo se rovnou vydejte přenocovat na ONEN SVĚT.

Všichni milovníci cestování by rozhodně neměli vynechat kulturní dědictví naší země, které oceníte zejména v obcích OSLOVICE nebo v části Benešova s názvem VIDLÁKOVA LHOTA. ŽABOKRKY, MOKŘINA a MRTNÍK jsou dalším skvělým tipem na plnohodnotný výlet.

Přitvrdíme

Nuda? Pro vyznavače něčeho ostřejšího má Česká republika k dispozici vesnice, které rozhodně stojí za to objevit. Začněte své putování v MRCHOJEDECH, nezapomeňte vynechat KLEŠTĚNICE, KOZODÍRKY a pak samozřejmě musíte do PIČÍNA a ČUNÍNA. Odtud to není daleko do ŠUKAČKY.

Ještě nemáte dost? V tom případě by se vám hodila nějaká pořádná ŠTĚRBINA nebo BOBR! Poblíž Divišova si pak dejte výšlap na nádherný kopec ve Žďárských vrších s názvem PIČULÍN. Nemáte dost soukromí? Zalezte si do KŘOVÍ! To se potom ROZKOŠ hledá skoro sama. Než půjdete spát, hodí se určitě ČURANDA. Bez té se prostě špatně spí.

Tady raději pozor

Bohužel jsou místa, která nás příliš nelákají. Vy se ale můžete hecnout a zajet se tam podívat. Tímto zdravíme všechny obyvatele obcí ZLOSYŇ, DRŽKOV, PLEŠ, ZÁHROBÍ, BAHNO, ZÁVIST, OHAVEČ, MOČOVICE, SRAČKOV nebo JEDOVANY. A velké zamávání posíláme i do lázní SMRAĎAVKA.

Vesnice pro hladové krky

Máte hlad? V tom případě navštivte restauraci v obci HOVĚZÍ. Můžete třikrát hádat, co budete mít na jídelním lístku. VEPŘÍKOV, VÝŽERKY a MLÉKOJEDY vás také dobře nasytí. A až budete opravdu unavení věčným chozením po restauracích, nakupte si. KAMENNÉ ZBOŽÍ má jistě velmi široký sortiment.

Pokud se vám náš článek líbil, ještě vás pozveme na návštěvu VAJGLOVA a HULÍNA. Pro věčně hejtry máme jasný tip na výlet: POLIPSY! Škoda, že již neexistuje osada KOKOT na Rokycansku. Budiž jí země lehká. U té by se jistě mohlo vyfotit pár lidí, které příliš nemusíte. Díky bohu nám po ní zůstal alespoň Kokotský rybník a Kokotský les.

Tak co, kam se vydáte? Přejeme vám parádní výlet a spoustu legrace!

MOHO BY VÁS ZAJÍMAT

V České republice každým rokem vznikne více než 3 000 požárů v rodinných a bytových domech

Prostituce v Praze. Za První republiky se jí dařilo nejvíc a nevěstinec byl na každém rohu