Našli jsme místo, kde byste chtěli určitě bydlet!

Designová lahůdka, krásná lokalita, ideální pro rodinu nebo i na pronájem a jedny z nejlepší výhledů na Prahu. To všechno splňuje ono místo, které jsme našli k ideálnímu bydlení. Pojďte se zasnít nebo se rovnou nastěhovat.

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak by měl vypadat ideální domov? Představujete si designově vyladěný interiér přímo stvořený pro studentské večírky nebo snad krásný a klidný domov pro vaši budoucí početnou rodinu? To je vlastně jedno, protože my jsme vám ho našli. Nemusí být nutně jediný na světě, ale tenhle za to opravdu stojí a troufáme si říci, že dokáže uspokojit i ty nejnáročnější z vás.

Tajemství odhaleno

Našli jsme ho v jedné z nejkrásnějších a nejžádanějších lokalit hlavního města – na Praze 5. Tyčí se, nebo přesněji vlní, přímo nad vrcholky okolních budov a nabízí úchvatné výhledy na Prahu a nedaleké Prokopské údolí. Nebudeme vás víc napínat, jde o rezidenci Sky Barrandov, jejíž první etapa byla již úspěšně dokončena. Jak víte, nebo možná nevíte, Barrandov je známou pražskou lokalitou, zejména proto, že je tady skoro odjakživa slavné filmové studio, které založil otec bývalého prezidenta Václava Havla a ve své době byl historicky vyhledávaným místem pražské smetánky. V současnosti filmové studio zůstalo a úspěšně funguje dál, nicméně z Barrandova se stala, díky perfektní dostupnosti jak autem, tak MHD, vyhledávaná rezidenční lokalita s velkým potenciálem volnočasového vyžití. A to se hodí jak pro svobodný život mládence, tak pro rodinné soužití s vaší vyvolenou, se kterou plánujete potomky.

sky Barrandov

Příroda, která stojí za obdiv!

Kousek od rezidence SKY Barrandov se nachází kouzelné Prokopské údolí, které je chráněnou přírodní rezervací a nabízí místo přímo stvořené na romantické procházky ve dvou (které ocení zejména vaše drahá polovička), stejně jako pro nedělní piknik s rodinou nebo pro nadšené sportovce provozující ranní či večerní jogging. Ale to není všechno. V okolí jsou také cyklostezky, kde můžete své tělo „opít endorfiny“ jízdou na kole, a pokud jste propadli golfu, je to odtud coby dup do Hodkoviček nebo třeba do Motola. Větší nadšenci tohoto sportu si mohou zajet autem na Zbraslav, Karlštejn, Slapy či prestižní resort Albatross. Všude je to otázka pár desítek minut cesty.

Design díky kterému ušetříte

Byty v rezidenci jsou nabízeny včetně sklepa a balkonů, respektive zahrad, které výrazně rozšiřují a zkvalitňují obytný prostor, s možností dokoupení parkovacího stání v podzemní garáži. Bytové jednotky v přízemí mají příjemné a zároveň privátní zahrádky o ploše od 68 m2 do 370 m2. Ostatní byty disponují velkými balkony, které architektka Eva Jiřičná (ikony českého designového světa) navrhla v elegantní horizontální vlně tak, aby zajišťovaly soukromí a zároveň poskytly svým obyvatelům velkou užitnou plochu. A co víc. Hloubka balkonů byla chytře navržena tak, aby nedocházelo k přehřívání bytů. Chcete-li ještě velkorysejší prostor a nejlepší výhled do okolí, jsou tu pro vás byty v posledních patrech, které mají velké střešní terasy s přípravou na jacuzzi. A za co ještě ušetříte? Projekt SKY Barrandov byl navržen tak, aby dosáhl mimořádně úsporného štítku A, kterým se může pochlubit málokterý bytový projekt. A to se opravdu počítá. Tato vysoká úspornost, podporovaná rekuperačními jednotkami v každém bytě, vám zajistí minimální náklady na energie a v porovnání s jinými projekty výraznou úsporu ve výdajích na teplo.

Byty z první etapy jsou už beznadějně vyprodané, ale to neznamená, že ještě není šance začít tady novou etapu svého života. Nyní můžete vybírat z dalších 49 bytů (plus jeden penthouse) nebo 21 ateliérů, které se právě staví a dokončené budou v roce 2018.

Projekt dokonce vysvětil římskokatolický kněz Zbigniew Czendlik na slavnostním otevření, které se uskutečnilo 25. října 2016 za přítomnosti slavných osobností a médií. A tak naše otázka zní: Co víc si můžete od svého domova přát?

Autor: Michaela Čapková

Kontakt a prodej

Prodejní centrum SKY BARRANDOV

Devonská 1179/4
Praha 5  152 00
tel.: +420 737 208 885
Email: info@skybarrandov.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

5 cestovatelských tipů, jak sehnat nejlepší bydlení na cestách

30 senzačních řešení bydlení, které budete chtít taky