Namíchejte si úžasné koktejly z vodky. Užijte si zimní party sezónu s drinky, které vás chytnou a jen tak nepustí!

Koktejly a panáky jsou jako stvořené pro přípitky s přáteli. Máme pro vás recepty na drinky s vodkou Finlandia, které jsou perfektní pro každou příležitost. Kippis!

Finlandia vodka

V novém kabátě

Sezóna vánočních večírků a silvestrovských oslav se blíží, a tak jsme pro vás připravili tipy na zajímavé drinky, které zpestří každou takovou příležitost. Základem všech drinků je vodka FINLANDIA, která ztělesňuje to nejlepší z Finska. Ta se od letošního roku pyšní novým, inovativním designem láhve, který ale skrývá nezměněnou recepturu této oblíbené vodky.

Kus ledovce v lahvi

FINLANDIA vodka je vyrobena z ječmene, který zraje pod paprsky půlnočního slunce, které v létě po celých 72 dní nezapadá, a dovoluje tak finskému ječmeni, aby vyzrál dozlatova. Po spojení s pramenitou vodou, přirozeně filtrovanou přes ledovec starý 10.000 let, se celý proces zakončí destilací. Tak vzniká ta nejlepší jemná chuť této specifické vodky.

Vyzkoušejte příchuť ovoce!

Tradiční čistá FINLANDIA vodka je doplněna také o široké portfolio ochucených vodek, které jsou vyrobeny z ní a obsahují 37,5% alkoholu. Jsou obohaceny o příchuť a vůni ovoce. Na trhu je šest příchutí – Grep, Kokos, Limeta, Black currant (černý rybíz), Brusinka a Mango. Všechny příchutě jsou ideální pro přípravu unikátních drinků, které si snadno namícháte sami doma a potěšíte tak přátelé na vánoční nebo silvestrovské party. Ochutnat je samozřejmě můžete i ve vašem oblíbeném baru nebo restauraci. Jdeme na ochutnávání!

Koktejly pro každou párty

Absolutní klasikou, kterou ocení mužské i ženské publikum, a kterou můžete potěšit hosty při jakékoliv příležitosti, je Vodka Martini. Tento klasický koktejl z vodky vás odmění úžasnou chutí. Stačí smíchat 4 cl Finlandia vodky s kapkou suchého vermutu.

Pro ženský jazýček

Pro ženy doporučujeme jednoznačně Grep & Tonik, který je jemnou alternativou na klasický gin tonik. Tento oblíbený drink namícháme velmi snadno, když spojíme 4 cl vodky Finlandia Grapefruit s 10 cl toniku s ledem.

Pro opravdové chlapy

Pro muže máme dva vyloženě pánské drinky. Koktejl Finlandia Spicy Mule je severským twistem na koktejl Moscow Mule a je známý svým mimořádně ostrým nástupem. Milovníci short drinků mohou vyzkoušet Fin Dog, což je ostrý a pikantní panák vodky Finlandia s perfektní chutí pro chladnou zimu.

FINLANDIA SPICY

  • 4 cl vodky Finlandia
  • 12 cl zázvorového piva
  • 1 kapka limetkové šťáv
  • čerstvý zázvor
  • čerstvá chilli paprička

MULE FIN DOG

  • 2 cl klasické vodky Finlandia
  • 1,5 cl sirupu z lesních plodů
  • 3 kapky Tabasca
  • 1 kapka Blasamica
  • černý pepř

Oba stačí zamíchat, protřepat a vypít.:)