Jak vybrat pannu na sex?

Dnešní panny na sex už rozhodně nejsou nafukovacím balónkem se směšným vzhledem, ale jedná se o opravdu věrné imitace lidské osoby jak na pohled, tak i na dotek. Dnes se budeme věnovat právě tomu, jak správně vybrat svojí vlastní pannu na sex.

Panna

Ohromný výběr panen

Když se podíváte na e-shop Topsexdolls, tak najdete opravdu ohromný výběr panen. Můžete se tak orientovat podle spousty parametrů. Rozhodněte se tak pro ten nejdůležitější. Pro někoho může být nejdůležitější například barva pleti nebo výška. Pro jiné potom velikost poprsí či celkový vzhled.

Je opravdu z čeho vybírat. Můžete si koupit pannu dle rasy – konkrétně si tak můžete užívat sex s Asiatkou, Evropankou či černoškou. Každá panna pak má svoje základní nastavení a vzhled, který je pro začátek velice podstatný, ale rozhodně není v žádném případě neměnný.

Panna

Vyberte si vaši ženu snů

Jakmile vám padne vhodná panna, tak máte možnost použít i konfigurátor, který vám pomůže nejen s nastavením vzhledu, ale také spousty dalších pokročilých funkcí a možností. Když půjdeme postupně, tak jako první musíme zmínit nejzákladnější vzhledové funkce. Můžete si měnit obličej, vlasy, barvu očí nebo dokonce i velikost poprsí a úpravu intimních partií. Případně si můžete vyzkoušet sex dolls na zkoušku a vámi vybranou pannu si otestovat.

Mezi pokročilejší vlastnosti potom patří věci, které dokáží vaši rozkoš upravit přesně podle potřeb a tužeb každého zákazníka. Můžete si například zvolit pannu, která mimo jiného bude mít i realistický jazyk. Vedle toho lze některé intimní partie vybavit vyměnitelnou vagínou pro jednodušší čištění a opětovné používání. Mezi nejmodernější technologie ale patří i inteligentní robotické moduly, které dokáží ze sexuální panny udělat dokonce výbornou společnici.