Modrání koulí. Jak si v nouzi poradit?

Nejprve si v tom jednou provždy udělejte pořádek: modré koule jsou skutečná věc. Pokud jste se s nimi ještě nesetkali, máte jste štěstí.

„Jasně, že se mi to stalo, když jsem si je párkrát zaškrtil. Když jsem nechal provaz o něco dýl, změnily se z modré na fialovou. Pak už jsem věděl, že musím přestat,“ popisuje jistý George v jedné z internetových diskuzí. Jemu se modrání koulí líbí – a podstupuje ho dobrovolně. Což se však nedá říct o jiných. Těch, kteří k tomu přijdou jako slepí k houslím.

Pravda je totiž taková, že podle amerického klinického sexuologa Erica M. Garrisona, jehož oslovil portál Ask Men, je výskyt modrých koulí záležitostí toku krve. A s tou si není radno zahrávat.

Z dobrého to nejhorší?

„Modré koule neboli nedobrovolná testikulární vazokongesce se vyskytuje, když mužské pohlavní orgány nejsou schopné uvolnit krev, jejíž objem se zvětšuje během procesu vzrušení,“ doslova popisuje.

V překladu to znamená, že jakmile se vzrušíte, vaše pohlavní orgány začnou bobtnat krví, nutnou k erekci penisu. Ta normálně obíhá. Jenže když nedojde k vypuštění páry a uvolnění, tedy orgasmu, krve se nahromadí příliš mnoho – a právě to je ten moment, kdy dvojčata začínají měnit barvu.

Hele, vole, jsi jako Šmoula!

„Je to zákon přírody. Pokud je v penisu příliš mnoho okysličené krve, způsobí to, že varlata vypadají modře,“ opakuje Eric M. Garrison s tím, že čím snadněji a rázněji se vzrušíte, tím větší je pravděpodobnost, že se vám něco takového stane. A podle dostupných údajů jsou v ohrožení hlavně dospívající muži, kteří, zmatení všemi těmi hormony a stavy, zažívají neustálé erekce. První pomoc?

Okamžitě vychladněte!

Začít myslet na starou vrásčitou babičku, výsledek daňového přiznání, hladomor, terorismus, neoblíbené jídlo ze základky, tedy odklonit se od všech vzrušujících vjemů a nechat vášeň opadnout. Po pár minutách se všechno vrátí k normálu. Možností je ale i masturbace (pokud vám to aktuální stav dovolí). Amatérské tipy se týkají i přiložení něčeho zmraženého na žaludek. Zelenina, láhev vody, kbelík se zmrzlinou, flákota masa… Záleží, co zrovna máte v mrazáku. Nebo koho máte doma, protože něco takového se může stát i ženám. Stejný problém, stejný postup…

Adam a Eva jako duhový pár

Verze modrých koulí v dámském provedení není nic neobvyklého. Jakmile se milenky stanou vzrušenými, krev se nahrne do klitorisu úplně stejně jako u mužů, když dostanou erekci. Může tak dojít k něčemu, co by se dalo nazvat „modré rty“.

Pokud tedy náhodou potkáte pysky, které z minuty na minutu změní barvu z růžové na modrou, víte, co máte dělat. Polijte dotyčnou třeba vodou a doporučte jí, aby si představila vaše vrásčité a vysušené koule za 50 let. To zabere vždycky. V nouzi jí přehněte přes koleno a uštědřete pár na holou. A taky pusťte tohle video, na kterém uvidí, že vždycky může být hůř – a to dost…

https://youtu.be/p8YKBI0Phw8

A co vy, už vám někdy zmodraly?

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Letní fenomén? Zapařené koule! Jak jim pomoci?

Víme, kdy si děláte dobře! Pornostatistiky nelžou!