Moderní seznamování. Muži si hledají sexuální partnerky podle své aktuální polohy!

Moderní doba přináší změny i v rámci seznamování. Vydali jsme se na průzkum, abychom zjistili, jak to dnes chodí, když si chcete reálně užít se sexy ženou – profesionálkou.

Chytré telefony a internet přinesly revoluci v seznamování

Chytré telefony ve spojení s mobilním internetem a GPS přinesly revoluci v náhodném seznamování. Geolokační aplikace digitalizují způsob, jak se lidé potkávají. A taky ho usnadňují a urychlují. Tyto seznamovací aplikace vlastně překrývají fyzický prostor s online prostorem a umožňují neznámým lidem potkat se v reálném čase na nějakém reálném konkrétním místě. Přineslo to skutečně v posledních pár letech nějakou revoluci v sexuálním chování?

Revoluce v sexuálním chování

Odborníci se domnívají, že ano, protože uživatelé už nemusí volit mezi interakcemi online a offline, jak tomu bylo třeba u klasických online seznamek. Všechno je dnes mnohem rychlejší a uživatelé mohou realizovat setkání hned v reálném čase, v konkrétním místě, kde se nacházejí. A to má pochopitelně určitý vliv na jejich chování.

Od fantazie k reálnému zážitku

Do jaké míry skutečně hrají nová média roli nástroje k hledání sexu? Tyto nástroje a aplikace slouží např. k vytvoření jakéhosi scénáře, podle kterého uživatelé realizují nějakou sexuální představu. Znamená to to, že si najdou, co mají rádi, co od sexu očekávají a potom dojde k samotné realizaci konkrétního sexuálního styku s vybranou sexy ženou.

Jednoduchá cesta ke kvalitnímu sexu

Co dělat, když jste doma nebo někde na služební cestě a zatoužíte po náhodném sexu, a přitom se vám nechce chodit lovit do baru, na diskotéku nebo do ulic? Toužíte zkrátka po ženě, o které máte přesnou představu, jak by měla vypadat a jste ochotni si za supr zážitek zaplatit i nějakou tu korunu? Je to snadné, zavítejte na sexuální seznamku. Stačí si jen vybrat vhodnou “kořist” podle aktuální chutě, a to i bez nutnosti registrace.

Kde najít ženy na sex?

Na internetu je celá řada sexuálních portálů a seznamek, pokud si ale chcete ušetřit čas strávený podrobným vyhledáváním českých sexy dívek, zavítejte třeba na bezpasaka.cz. Jak sám název webu napovídá, nejde o seznam erotických klubů a salónů, které inzerují své služby všude, i když seznam privátů tu také najdete. Jde o dívky a ženy, které nabízí nejrůznější služby v pohodlí svého vlastního domova nebo dorazí až k vám.

Aktuální poloha hraje prim!

V úvodu jsme naznačili, jak může být poloha, kde se zrovna nacházíte, důležitá. Proč byste měli oslovovat ženy z Brna, když jste zrovna u kámoše na Praze 5 nebo na služební cestě v Liberci? Portál bezpasaka.cz jde s dobou a na tohle rozhodně myslí. Dokáže vám jako jediný na trhu díky lokalizaci vaší polohy nabídnout sexy ženy, které se nachází ve vašem okolí. (mimochodem tzv. geolokační aplikace jsou velmi oblíbené nejen v zahraničí, ale už i u nás.)

Masáž, VIP eskort nebo BDSM

Vybrat si můžete nejen ženu či dívku dle vlastního vkusu, ale i způsob, jak vás obšťastní. Ať už máte náladu na erotickou masáž nebo na skvělý sex, vycházku s luxusní společnicí, zakončenou bonusem, či jiné praktiky, stačí si jen zvolit tu správnou kategorii a už jste ve světě, kde se budete cítit jako ryba ve vodě. Zjistíte, zda je žena zrovna k mání, domluvíte se pak už jen vykročíte vstříc novým zážitkům. Nevěříte? Tak zkuste www.bezpasaka.cz. Nám se to moc líbí.

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Sex s ex: Výhody a nevýhody, když si chceš znovu střejchnout!

Čichací seznamky jako módní trend. Jak fungují?