Jak sladit boty s oblekem? Průvodce pro trendy muže

Jestliže nosíte do práce nebo na společenské události pánský oblek, bude to chtít do vašeho šatníku zařadit i kvalitní obuv. Pánské boty do společnosti mohou mít mnoho podob. Na následujících řádcích si tak prozradíme, jakým způsobem sladit boty s oblekem, aby byl vás sváteční outfit dokonalost sama. Čtěte a nechte se inspirovat s námi!

společenské boty

K jakému obleku zvolit černé společenské boty pro muže?

Pánská společenská obuv v černé barvě se hodí k snad ke všem typům pánských obleků. Výjimku tvoří pouze obleky pro muže ve světlých barevných tónech. Ty budou ladit spíše ke světlé pánské společenské obuvi. Zde totiž platí módní pravidlo, které říká, že světlé patří k světlému a tmavé zase k tmavému. Tím se společenský outfit vkusně sjednotí a bude působit elegantním dojmem. A přesně o to nám při tvorbě outfitu s pánským oblekem jde. Černé společenské boty různých typů mohou pánové nakupovat např. u oblíbeného prodejce CCC. Tady si přijde na své každý trendy muž. Volit můžete mokasíny, ale také módní pánské polobotky.

K jaké barvě obleku se budou hodit hnědé pánské společenské boty?

V letošní sezóně budou v módě také pánské společenské boty v zemitých odstínech. Hnědé pánské boty se výborně hodí k tmavě modrým pánským oblekům. Díky tomuto spojení vytvoříte stylový outfit do práce či na pracovní konferenci. Setkat se můžete např. i s označením modré navy. Muži si pak mohou boty v hnědých barvách nazout i k šedému společenskému obleku.

obuv

Vhodnou kombinací bude i vínový oblek a boty v zemitých odstínech. Tato netradiční kombinace se hodí zejména do méně formálních outfitů. Kvalitní hnědé boty mohou pánové sehnat také v kamenných prodejnách CCC. Zde si model podle svého gusta vybere i ten nejnáročnější zákazník. Nezapomínejte pak vaši hnědou obuv sladit i s dalšími módními doplňky v společenském outfitu. Doplňky a obuv musí ladit barvou, ale také strukturou. Hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se outfit sjednotí.

Jakou obuv sladit s pánským oblekem se vzory a s motivy?

Jestliže máme rádi extravagantní kousky, můžeme vsadit i na pánský oblek se vzory a s motivy. In jsou zejména společenské obleky s klasickými proužky. V módě budou letos také pánské obleky s kostkovaným vzorem. Ty se do módy cyklicky vrací a právě teď je čas na to, vytáhnout je ze skříně. K zmíněným oblekům se vzory a s motivy musíme vybrat i vhodnou společenskou obuv. Vždy velmi záleží na tom, jaká je hlavní podkladová barva na obleku. Je-li základová barva obleku černá, měli bychom k ní volit společenské boty pro muže v tmavých odstínech. Volit můžeme kovovou, tmavě hnědou i černou barvu společenské obuvi. Tvoří-li základ obleku hnědá barva, budou se k ní hodit vínové, černé i šedé pánské boty. K obleku se vzory a s motivy, který má základovou barvu tmavě modrou, se budou hodit zase pánské boty do společnosti v černé nebo v hnědé barvě. Díky tomuto módnímu manuálu nemůžete šlápnout s výběrem obleku a obuvi vedle. Všechny typy pánské obuvi, které jsme zmínili, můžete nakupovat také na e-shopu CCC. Jsou zde nejrůznější modely společenské obuvi pro muže a k dostání jsou tu navíc za příjemně nízkou cenu.