Znáte ty nejlepší erotické TV programy?

Žhavé české holky v domácím prostředí, exotické krásky v HD rozlišení, neodvysílané premiéry, nejžhavější muži na muže, hardcore či staré dobré lechtivé klasiky a mnohem víc si nyní můžete dopřát s balíčkem RED od Telly kdykoliv a kdekoliv. Jste připraveni na vzrušující chvíle?

erotické pořady

České dívky na LEO TV

Leo TV je českým kanálem, kde si užijete svou dávku denní neřesti s pořady jako Best of Hardcore či České páry opět v akci. Večer od 22:00 startuje Leo Night live, kde krásné české dívky předvádějí autoerotiku, a dokonce s vámi mluví. Kanál Leo TV vysílá denně 6:00–22:00.

Máte-li chuť na neomezený výběr nejlepších českých, evropských a světových erotických pořadů, filmů a scén z nezávislé produkce, tak kanál Leo Gold HD nikdy nespí a jede 24 hodin, ať už dostanete chuť na vzrušení kdykoli. Nechte se unést společností prvotřídních domácích i zahraničních hereckých hvězd.

Když máte chuť na tvrdou erotiku v TV

Televizní kanály v HD kvalitě Extasy a Redlight uspokojí všechny, co upřednostňují hardcore. Všechno pořádně natvrdo, bez zbytečných průtahů!

Na Redlight prozkoumáte více než 1 000 světových hvězd a hromadu kvalitních erotických filmů produkovaných velkými evropskými i mezinárodními produkcemi. Tento erotický kanál vysílá nonstop a žádné něžné chvilky neočekávejte. Erotický kanál Extasy vysílá každý den 6:00–22:00.

Jsou libo světoznámé značky?

Hustler, Brazzers nebo Reality King patří mezi světové značky, které jsou známy svým kvalitním erotickým obsahem. Možná si z obálky časopisu Hustler pamatujete Ninu Mercedez?

Americký Hustler HD si vás získá svými 40 různými žánry a minimálně 35 prémiovými tituly každý měsíc. Na Hustler HD si užijete většinou softcore, ale sem tam objevíte i něco lehce tvrdšího. 

Chcete vidět exkluzivní erotický obsah? Tak si nalaďte Brazzers HD, který má naprosto vše, včetně žhavých amatérských videí. Na tomto kanále najdete i české a slovenské dívky.

Zajímá vás, kde se rodí hvězdy v tomto průmyslu? Sledujte jejich cestu na kanále Reality King. Právě nejnovější dívky začínají zde. Reality Kings je světoznámé studio, které dominuje hlavně v žánru reality & gonzo, ale má toho pro vás daleko víc.

Nažhavení muži na muže

Na kanálu XMO si každý večer od 23:00 užijete jízdu s premiérou nového erotického filmu. Tento nizozemský nejžhavější kanál vysílá nonstop a nabízí to nejlepší z gay erotického obsahu.

Svoji fantazii uspokojíte i na kanálu Men.tv, kde se vám předvede více než 1 000 žhavých amatérů, ale i zkušených profíků. Najdete zde obrovský výběr světových erotických filmů, smyslných videí a vzrušujících scén v té nejvyšší kvalitě.

Když je nálada na lehkou erotiku

Co si zpestřit chvíle s partnerem? Erotický televizní kanál BabesTV vás naladí na vášnivé hrátky. Inspirujte se výběrem smyslných scén mezi ženami, sexy trojicemi i lechtivými videi z mezinárodní produkce. Rozhodně si tu každý přijde na své, a pokud náhodou ne, tak vyzkoušejte Dorcel TV, který už 40 let poskytuje kvalitní erotickou podívanou. Private TV vám ukáže reálné prostředí, plné vzrušujících chvil z evropské produkce.

Ty nejlepší erotické televizní kanály na vašem zařízení

Balíček RED od Telly je vaší vstupenkou do nadupaného erotického obsahu přímo na vaší obrazovce, v aplikaci, na mobilu či na počítači. Bezpečně a diskrétně, a to na 2 zařízení současně, bez závazku. Sledujte erotické pořady na 12 kanálech (z toho 11 v HD kvalitě) – Leo, Leo Gold, Extasy, Hustler, Private TV, Redlight, Brazzers, Reality Kings, BabesTV, Dorcel TV a gay kanály XMO a Men.tv.

Čerpejte výhody moderní internetové televize, která vás zasvětí do erotiky a programů pro dospělé včetně zpětného sledování až 7 dní a chytrých funkcí jako pozastavení, přetáčení. Balíčky Red online vám budou dostupné okamžitě.