Jaké pánské boty budou hitem letošního léta?

Zjistěte, jaká pánská obuv bude letos v létě nejvíce frčet? Vrátí se na scénu zpět sandály? Nebo se králem pánské obuvi stane nějaká streatwearová teniska? To vše se dozvíte v dnešním článku!

boty

Tenisky nikdy nestárnou

Tenisky využijete úplně všude, ať už se jedná o sportovní, volnočasové nebo společenské aktivity. Nyní Vám prozradíme tajemství. Jedná se o naprosto základní kousek, který nesmí chybět ve Vašem botníku. Jedná se o bílé tenisky. Jednoduché bílé tenisky jsou totiž naprostým základem pro Vaše outfity, a to jak v teplých letních dnech, tak i v těch podzimních deštivých. Bílá barva je velmi univerzální a hodí se k mnoha outfitům. Ať už zvolíte džíny, látkové kalhoty, sukni či kraťasy, tak stále můžete vsadit na bílé tenisky, které bude skvěle ladit.

To samé platí i pro společenské události. Pokud máte správně vybraný oblek, tak místo košile můžete zvolit bílé tričko a k tomu právě bílé tenisky. Budete překvapeni, jak dobře tento outfit vypadá. Bílé pánské tenisky by neměli chybět v žádném šatníku a můžeme Vám zaručit, že skvěle vyniknou v kontrastu s ostatním oblečením a vy tak určitě zaujmete své okolí.

Máte vždy jistotu, že teniskami nic nezkazíte. Značka CCC Vám rozumí a je schopna dodat nejkvalitnější boty za příznivou cenu. I sportovní obuv může být stylová, a proto dnes není ojedinělé vidět outfity, které jsou vytvořené z pohodlných tenisek a šatů. Nebojte se proto experimentovat a načerpejte inspiraci právě teď.

Lehké sandále a pantofle – nejlepší letní obuv

Pokud sháníte ideální obuv na léto, tak Vám můžeme doporučit sandálejedná se o velmi univerzální obuv, které se hodí do horkého letního počasí. Obyčejné kraťasy, krátké tričko a sandále tak mohou tvořit Váš základní outfit pro dovolenou nebo Váš volný čas. V sandálech se Vaše noha bude cítit velmi vzdušně a nebude docházet k nadměrnému zahřívání. Velmi pohodlné jsou také pánské pantofle, které jsou nepostradatelná obuv na letní dovolené u moře. Jestli si chcete vyjít jenom před dům na pár minut se psem tak sáhněte po otevřených sandálech. Velmi dobře vypadají kožené sandále, které společně s plátěnými kalhotami tvoří skvělou kombinaci.

Pokud se chystáte na letní dovolenou, tak nesmíte opomenout sandále, které jsou velmi praktické a v kufru Vám nezaberou mnoho místa.  Jedná o velmi pohodlné a elegantní řešení, které můžete využít v teplých měsících. Můžete tak vytvořit skvělý outfit, kterým zaujmete své okolí.

Se sandály i do hor

Kvalitní turistické sandále se postarají o bezpečnost Vašich nohou při náročné túře. Určitě víte, jak je důležité mít stabilní zafixovanou nohu, která i v případě pádu zůstane nezraněna. Podrážka turistických sandál je vyrobena z velmi kvalitního materiálu, který Vás nezradí ani v tom nejnáročnějším terénu. Samozřejmostí je vzdušnostkterá tyto sandále disponují. Pokud se chystáte na náročnou túru i v létě, tak se nemusíte navlíkat do těžkých a neprodyšných bot. Stačí když zvolíte správné turistické sandále a můžete vyrazit do hor.