Muži milují pohodlné teplákové soupravy. Zjistěte, který střih se hodí pro trendy muže.

Teplákové soupravy nikdy nevyjdou z módy. Díky své pohodlnosti, příjemným materiálům, ležérní sportovní eleganci i mnoha možnostem využití je milují muži každého věku a do tepláků „vklouznou“ kdykoliv mohou.

teplákové soupravy

Obleky, džíny a jiné typy upnutých kalhot sice na mužích vypadají sexy a dodávají jim eleganci a šmrnc, ale to nic nemění na tom, že nebývají nejpohodlnější. Právě proto tepláky a https://answear.cz/k/on/obleceni/soupravy nikdy nevyšly z módy a velkým trendem jsou i dnes.

Výběr je neskutečně široký a moderní muž se nebojí obléknout tepláky a mikinu, kdykoliv je to možné. Zvlášť pro podzimní počasí jsou teplákové soupravy jako dělané. A třeba ty od americké módní společnosti Tommy Hilfiger, které se chlubí nadčasovým designem, se drží na naprosté špici nejprodávanějších souprav na světě a staly symbolem sportovní elegance.

Milujte americký ležérní styl?

Českým mužům je od malička vtloukáno do hlavy, že tepláky se nosí na doma, na zahradu nebo na hřiště. Ale jakmile vyrazíme na nákupy, na návštěvu nebo do společnosti, je naprostou nutností svléknout je a obléknout něco vhodnějšího. Ale proč? Položili jste si někdy otázku, proč se máte vlastně pořád převlékat do něčeho, co vám nesedí a co nosíte jen kvůli tomu, že si to žádá nějaký společenský protokol?

Proto se spousta mladých mužů snaží po vzoru svých amerických vrstevníků tuto společenskou normu bojkotovat. Proč by neměli na veřejnosti nosit tepláky? Jde o kalhoty jako každé jiné. Mají mnoho skvělých funkcí, nosit se dají skoro kamkoliv a díky jejich střihu, barvě nebo typu můžete dokonale vyladit svůj outfit pro každou příležitost. A v kombinaci se stylovou mikinou vzniká nezaměnitelný módní proud, který jasně ukazuje, jaké je vaše smýšlení a že nejste žádná „konzerva“.

Teplákové soupravy pro každou příležitost

Mistrem v navrhování skvěle padnoucích, příjemných a na první pohled trendy bavlněných teplákových souprav je dozajista americký návrhář https://answear.cz/m/tommy-hilfiger. Pod jeho značkou najdeme tolik různorodých souprav, tepláků i mikin, že si každý muž vybere tu svou, která se mu na první pohled bude líbit. Všechny mají špičkovou kvalitu, punc ležérní elegance a jsou vhodné pro všechny příležitosti.

Ideální je mít jednu soupravu do posilovny, jednu na doma, další na pochůzky po městě, jinou mezi kamarády. Dnes už není důvod stydět se za tepláky. Naopak je to velký hit a okolí bude nad vaším sportovním, ale přitom moderním stylem žasnout.

Co upřednostníte?

U teplákových souprav značky Tommy Hilfiger si můžete vybírat nejen podle svého vkusu a oblíbených odstínů, ale volit se dají třeba i materiály šetrné k přírodě. Vybírejte také podle toho, k jaké činnosti soupravu budete využívat. Nebo jestli chcete mikinu se zipem, s kapucí či úplně obyčejnou. K dispozici jsou různé vzory a potisky nebo sáhněte po jednobarevných. Variací a možností kombinování je nespočet.

Střih podle charakteru? Ano!

Myslíte, že je úplně jedno, jakou teplákovou soupravu na sobě máte? Omyl. Oděv hodně vypovídá o vašem charakteru, vašich názorech, vaší povaze.

Platí, že klidnější a introvertní muži sahají po jednobarevných mikinách bez zipu a kapuce a bez výrazných vzorů. Raději mají také méně výrazné barvy.

Blázni milující společnost a žijící jen pro své přátele ocení zase barevné kousky, pruhy a zip, díky kterému může být mikina ležérně rozepnutá.

Ti, kdo se chtějí líbit, si pečlivě vybírají střih. Nechtějí nic překombinovat a snaží se stylem soupravy podtrhnout svůj vzhled. Mírně rozepnutý zip u krku a spíš upnutější kalhoty jsou to pravé pro ně.

Milovníci ležérní elegance zase často sahají po černo-bílé nebo tmavěmodré kombinaci teplákové soupravy, připomínající společenský oblek – případně si pod rozepnutou tmavou mikinu vezmou bílé triko.

Šedá myška se spokojí se šedou soupravou, která působí nenápadně.

Zato ten, kdo si troufne na zářivě bílou teplákovou soupravu, to je na první pohled frajer.

A pak je tu ještě oblíbená starorůžová verze od Tommy Hilfiger – a je zřejmé, že v dnešním světě už to zdaleka nemusí být jen doména žen, ale klidně i odvážných mužů nestydících se za svůj vkus ani orientaci.