Jak nosit pánské tričko s potiskem: 3 nápady

Vtipná trička jsou nejen skvělým dárkem a tematickým doplňkem na různé oslavy, ale dají se využít i pro každodenní nošení. Jak taková trička vybírat, s čím je kombinovat a na co si dát pozor? Máme pro vás tipy na jednoduché nošení i pár pravidel, které je dobré dodržovat.

Pánské tričko

Trička s potiskem mohou být různá. Stejně tak mají různé nositele i cílové skupiny. Ať už jej chcete pořídit pro sebe nebo jako dárek, pojďme si nejdříve říct pár základních bodů pro výběr. Jak trička nosit a hlavně – s čím je kombinovat, abychom náš módní vkus neutopili ve změti vtipných písmenek, ale dali jim skutečný význam?

Co je dobré dodržovat při nošení triček s potiskem? 

  • Trička s nápisy můžete nosit z různých důvodů. Vtipné claimy, filozofická moudra, jednoduché slovní hříčky nebo citáty slavných mohou skvěle vystihnout vaši osobnost. Vyberte si to, co bude nejlépe pasovat k vám. 
  • Ať už si zvolíte jakýkoliv styl a potisk trička, vždy zhodnoťte, zda je to vhodný kus pro danou příležitost, na kterou se chystáte. Pokud se jedná o nějaké explicitní vyjádření vašeho postoje, zvažte, zda je vhodné jej takto na události prezentovat. Mohlo by totiž nadělat více škody než užitku. 
  • I vtipná trička se dají jednoduše kombinovat – myslete ale také na to, že příliš hravý a barevný design vám k tomu nemusí hrát do karet. 
  • Preferujte kvalitu před kvantitou. Je vždycky lepší mít ve skříni pár kousků, které budete nosit rádi a budou vás vystihovat než několik desítek triček, které za celý rok ani nevynosíte. 
  • Obecně bývají trička s vtipnými potisky spíše neformální, noste je tak jen tam, kde ležérnost nevadí.
  • Pokud máte na tričku nějakou hlášku ze seriálu nebo potisk kapely, pak je vždycky lepší, když jste sami fanouškem. Může se totiž stát, že se budete účastnit rozhovoru s fanoušky dané kapely nebo seriálu. Pánské tričko s potiskem, ke kterému budete mít vztah, budete mít určitě raději.
Pánské tričko
pánské tričko

Vyberte si vhodnou příležitost

Tematická trička s nápisem se hodí pro celou řadu různých událostí. Jsou skvělá jako dárek, pro nejrůznější výročí, narozeniny, teambuildingy i na rozlučky se svobodou. Existuje i celá řada potisků pro různá povolání, životní situace i moudra. Populární jsou také párová trička, která využijete třeba na fesťáku, rodinných oslavách nebo dalších setkáních. Mnohé společnosti nabízí také možnost vlastního potisku. Pokud chcete darovat někomu tričko na míru, pak je skvělá příležitost mu navrhnout vlastní design, oblíbenou hlášku nebo typickou činnost s kreativním obrázkem. Možností je celá řada a kromě triček lze vybrat i personalizované mikiny.

TIP: Vybírejte pánská i dámská trička s potiskem pro nejrůznější příležitosti. Velký výběr vzorů, barev i motivů najdete tady: https://trickovy.cz/62–vlastni–tricka–a–mikiny–s–vlastnim–potiskem

1. Minimální grafika a sofistikovaný design

Pokud hledáte něco decentnějšího, zvolte trička s minimalistickou grafikou a nápisem s jednoduchým fontem. Hodí se do práce i pro každodenní nošení a nikoho tím neurazíte. Pokud byste chtěli outfit oživit, pak si zvolte džínovou bundu a volnější plátěné kalhoty. Skvěle k tomu budou vypadat i bílé sneakers boty. 

2. Džíny jako nesmrtelná klasika 

Není snad lepšího oblečení ke klasickým tričkám, než jsou právě džíny. Nemusíte nic vymýšlet, ladit ani pořizovat. Hodí se zkrátka k čemukoliv a u triček s potiskem tomu není jinak. Pokud byste přece jen chtěli outfit trošku oživit, pak se dají kombinovat s volnější košilí, sakem nebo svetrem na knoflíky. 

3. Kombinujte s oblečením bez potisku

Aby vzorů a barev nebylo příliš, u triček s potiskem volte spíše jednobarevný a decentnější zbytek outfitu. Je proto dobré mít ve skříni nadčasové pěkné kousky, které můžete vzít k tričku s nápisem, stejně jako k obyčejnému jednobarevnému tričku nebo košili. Dáte tak najevo, že máte svůj styl pod kontrolou a celý outfit je váš záměr, ne jednodenní rozmar.