Místo Clarksona nový expert na skandály! Víme kdo…

Tak už je to tu. BBC konečně vybrala novou tvář legendárního motoristického pořadu Top Gear, která nás neustále a klidně po stopadesáté baví. Jeremy Clarksona vystřídá další expert na skandály. Je jím moderátor Chris Evans. To se máme na co těšit!

TOP GEAR a nový moderátor

„Učiním maximum, abych navázal na to, co se tu dosud odehrálo, a posunul show dál,“ prohlásil oficiálně nový nástupce slavného Jeremy Clarksona Chris Evans. Nechvalně známý svými husarskými kousky a skandály, kterých má za sebou nespočet, stejně jako jeho předchůdce.

Co bude dál?

Než se ovšem Chris dá do práce, přišel dotočit do BBC ještě poslední díl sám Jeremy. Je to marketingový tah, nebo jen nutné zlo? Pravda asi zůstane za zavřenými dveřmi BBC, každopádně poslední díl Top Gearu v původní moderátorské sestavě Clarkson, May a Hammond bude v Británii odvysílán letos v létě.

BBC Clarksonovi neobnovila smlouvu poté, co moderátor letos v březnu udeřil producenta, protože neměl připravené teplé jídlo. Oficiální výpověď vyvolala ostré protesty fanoušků z celého světa, kteří 55letého Clarksona podpořili. A my se k nim samozřejmě přidáváme. Top Gear už nebude, co býval. Alespoň si to myslíme, když neustále sledujeme v televizi opakované reprízy repríz :))) a pokaždé se smějeme na plný koule. Jeremy byl za své nejrůznější výroky mnohokrát na koberečku. Kvůli některým svým drsným výrokům dostal podmínku.

Nejdrsnější výroky Jeremy Clarksona

  • Mexičany považuji za lenochy a budižkničemu!
  • Stávkující zaměstnanci veřejného sektoru by měli být zastřeleni…
  • Jeremy rád spojoval řidiče kamionů s vrahy prostitutek…
  • Trumfem byl rovněž výrok o bývalém britském premiérovi Gordonovi Brownovi, o kterém řekl: „je to jednooký skotský idiot“.

Každopádně poslední díl s Jeremym si určitě nenechte ujít stejně jako my. A jestli máte také v paměti nějakou tu jeho významnou hlášku, pojďte se nám s ní pochlubit v diskusi.

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Auto, které umí kotrmelec!

Jak dostat auto zdarma? Tady je návod…