Malé dceři našla 25 hryzanců. Matka byla zděšená po návratu dítěte ze školky

Alica Bryant sdílela vše, co se stalo ve školce na sociální síti, aby upozornila jiných rodičů, kteří mají děti v tomto zařízení. Zároveň vyrozuměla i Ministerstvo zdravotnictví.

Matka pokračovala ve svém rozhořčení:  ”Umím si představit jako moje dcerka plakala, když ji někdo tolikrát pokousal. Vždy je ochrana dětí u mě na prvním místě a zde jsem selhala.Nechala jsem svou dcerku na starosti někomu, kdo na ni nedal vůbec pozor. Nikdo nezasáhl, kolik minut museli ty hryzancemi trvat … Lze ji nechali samotnou, možná ignorovali její nářek, netuším … Věřím tomu, že Rosalynn bude po takové zkušenosti velmi rozrušená nějakou dobu. “

Alica vyrozuměla i policii v únoru tohoto roku, ale nic se neděje a měsíce plynou. Nikdo neřeší situaci, ani Ministerstvo zdravotnictví, pod jehož kompetenci spadá školka. Nezasáhla ani policie. “Vyšetřování je stále otevřené. Na základě obvinění matky, ublížení z nedbalosti by školka mohla přijít o akreditaci, ”  vyjádřila se matka.





Rodiče však začínají být netrpěliví, měsíce plynou a nikdo jejich neinformuje, co se děje. Bojí se, že se vše zamete pod koberec, přestože jejich příběh byl sdílený již více než 11 000krát. Arizonské orgány pro dohled nad zdravotní péčí (ADHS) vydali prohlášení, v němž komentují, že vyšetřování je stále otevřené a proto se nemohou k žádné otázce vyjadřovat.