Malé dceři našla 25 hryzanců. Matka byla zděšená po návratu dítěte ze školky

Takové příběhy rodiče jen velmi neradi slyší. Když se jedná o děti, je to o to smutnější. Matka zůstala zděšená poté, co se jí dcerka vrátila ze školky.Jen několik měsíčnímu holčičce totiž objevila četné odřeniny po těle podobné kousnutí od zubů. 

Incident se odehrál v USA, ve státě Arizona. Mladá rodina se přestěhovala do města Tucson. Alice Bryant je pracující matka, která svěřila svou 15-měsíční dcerku Rosalynn do rukou školky s názvem “Kreativní začátky denní péče.” Jako každá matka i ona věřila, že když dítě ráno předává do rukou kompetentním ve školce nebo škole, bude o něj dobře postaráno a nedojde k žádným zraněním, nebo jiným nepříjemnostem.

INCIDENT

Když doma malou Rosalynn převlékala ze šatů, které měla na sobě ve školce zjistila, že má mnoho agresivních, červených značek po zádech. Vypadaly jako hryzance.





Vyjádřila se : ” s manželem se nám zvedal žaludek a cítili jsme se rozhněvaní a smutní zároveň. Ze začátku jsem se sama sebe ptala, opravdu jsou to značky po zubech? Když jsem pochopila, že zřejmě ano, rozplakala jsem se. Dokonce mě na to ani neupozornili, když jsem ji brala domů ze školky. Je to zarážející. ”

Fotky malé dcerky a další informace k případu na následující stránce.

↓ POKRAČUJTE NA DALŠÍ STRANU >