Letní pánská móda pro rok 2020 aneb co letos mezi muži pofrčí?

Letošní mužská móda přináší spoustu nového.

móda

Letní pánská móda pro tento rok se hemží novými nápady a nositelnou módou, co potěší oko a zároveň bude dost příjemná pro každodenní i business nošení. Volné střihy, příjemné materiály, i stylové doplňky. Přejete si trochu esence extravagantní vysoké krejčoviny? I tu pro vás na závěr máme.

Zvonáče

Návrat hipíků se dá očekávat každou letní sezónu. Letos to ovšem bude ve velkém stylu. Ještě nemáte maxi zvonáče nebo harémky s květinovým vzorem? Chyba! Tahle výbava patří ke každému hipsterovi, co drží krok s módou. Ideální je doplnit kalhoty oversized mikinou, mega tričkem nebo nadměrným sakem.

Bermudy, a klidně s kapsami

Bermudy hlásí velký návrat v pánských i dámských kolekcích pro letošní léto. Užijete si dostatek pohodlí i vzdušnosti. A materiál? Vybírejte z kvalitní bavlny, pohodlného lnu, nebo super fashion kůže.

Maxi saka, trika, mikiny

Na uhlazené hošíky si letos rozhodně hrát nebudeme. Mužný šarm dokonale zdůrazní oversized saka, mikiny a trika. Pohodlné, stylové a sexy!

Vesty a bundy s velkými kapsami

A abychom nezapomněli, když už si budete pořizovat bundu, rozhodně sáhněte po takové, co bude mít největší kapsy. Právě to je letos in! A do módy se vrátily i vesty. Kombinujte materiály i střihy, užijte si módu a nebojte se být originální. Letos je to rozhodně povoleno!

Košile s potiskem

K letošnímu létu budou neodmyslitelně patřit i košile s potiskem. Je libo maxi květy přes celou plochu košile? Nebo dáte přednost grafickému potisku v podobě překrývajících se čtverců? Letos se vracejí i velké potisky s palmami. To je opravdová letní pánská móda.

Crossbody tašky

Kam si v létě uložit doklady a telefon? Crossbody je jasná volba! Letošní trendy přitom určují, že taška by neměla dosahovat až délky po boky. Nejde vám taška nastavit do této délky? Utvořte na popruhu módní uzel – stylová a trendy letní pánská móda!

taška
Crossbody taška je velmi elegantním a praktickým doplňkem. (zdroj foto: pixabay.com)

Oblečení do kanceláře

Pro neformální schůzky je možné si vzít sako doplněné bermudami, ale pro pracovní pohovor nebo formální schůzky si raději ponechte kalhoty. Vzorované látky pro košile z odlehčených materiálů jsou doplněny zesíleným límcem typu button-down. Košili můžete doplnit lněnými kalhotami padnoucího střihu.

Je libo trochu extravagance?

Módní domy se při přehlídkách konaných ještě před koronavirovým paralyzováním celého světa pořádně blejskly. Patříte k odvážným a chcete držet krok s nejnovějšími trendy módních návrhářů? Jděte do toho!

Milánská přehlídka módního domu Gucci jasně zdůrazňuje, že rozdíly mezi pánskou a dámskou módou se pomalu ale jistě smývají. Košile a na ní zástěra s motivem malého kuřátka, co připomíná spíše kousek z dětského šatníku. Elegantní kabelka v mužské ruce. Nebo roztrhané džíny a k nim nařasený top s výstřihem do V a něžnými knoflíčky.

Značka Balenciaga pak představila kolekci, ve které se v letních outfitech objevuje maxi zimní bunda s límcem až nad uši, nebo kalhoty volného střihu, co sahají až pod boty a tím pádem se na ně bude módně šlapat. Táže kolekce pak představila mužské šaty s mašlí, a to hned ve dvou barevných provedeních. První z nich je zlatý lesklý materiál, druhá verze je lesklá stříbrná róba s mašlí na zádech.

Do kanceláře jsou letos povoleny i bermudy, takže se nebojte v nich přijít. Stále platí pravidlo, že musí dokonale sednout a mít délku nejméně těsně nad kolena. Odvážné duše jistě zaplesají nad letošními módními výstřelky, kdy si můžeme doplnit šatník o unisex kousky.

Letošní letní pánská móda je v souladu s novými trendy vzdušná, pohodlná a především nositelná. Žádné nepříjemně úplné modely. Naopak – oversized trika, saka a mikiny dávají vyniknout mužnosti, a volné kalhoty s květinovým potiskem přímo evokují radost ze života.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

6 módních prohřešků, se kterými budete za pitomce

Veganská móda má problém. Ukázalo se, že životnímu prostředí škodí víc, než se myslelo. Zachrání nás klokaní kůže?