Leoš Mareš překvapil výpravou na Kilimandžáro se synem

Leoš Mareš se synem Jakubem zdolali nejvyšší horu Afriky. Moderátor se podělil o zážitky na svém Instagramu, kde sdílel podrobnosti o jejich týdenní expedici. Tento výlet byl zároveň rozlučkou před tím, než Jakub začne studovat na prestižní americké univerzitě.

Kilimandžáro

Cesta na Kilimandžáro

Známý moderátor Leoš Mareš společně se svým starším synem Jakubem nedávno podnikli výpravu na Kilimandžáro, nejvyšší horu Afriky. Tuto informaci sdílel Mareš se svými sledujícími na Instagramu, kde detailně popsal celou expedici.

Přípravy na studium

Cesta na Kilimandžáro byla pro Jakuba také přípravou na jeho nadcházející studium na prestižní americké univerzitě. Mareš uvedl, že tento výlet byl rozlučkou před tím, než Jakuba odveze na kolej. Byl to pro ně oba významný okamžik, kdy mohli strávit čas společně, než Jakub začne novou životní etapu.

Překvapení na cestě

Během cesty na vrchol Kilimandžára byli Mareš a jeho syn příjemně překvapeni, když v jednom z táborů našli signál a mohli sledovat hokejové mistrovství světa. Mareš zmínil, že je to nezapomenutelný zážitek být na Kilimandžáru v den, kdy se Česko stalo mistrem světa v hokeji.

Sdílení zážitků

Leoš Mareš pravidelně informoval své sledující na Instagramu o průběhu výpravy. Sdílel videa a fotografie, které dokumentovaly jejich cestu a zážitky z nejvyšší volně stojící hory na světě. Jeho příspěvky získaly velkou pozornost a mnoho pozitivních ohlasů.

Expedice na Kilimandžáro s jeho synem Jakubem byla pro Leoše Mareše nejen osobním úspěchem, ale také vzácnou příležitostí strávit čas se synem před jeho odjezdem na studia.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Všechna sláva digitální tráva: Které hvězdy internetu mají nejvíce sledujících?