Lékařka, co budí hrůzu. Když se podíváte pozorněji, pochopíte proč

Mladá, krásná a inteligentní lékařka z Austrálie zachraňuje lidské životy každý den, ale přesto by si někteří lidé návštěvu její ordinace rozmysleli. Proč? Protože předsudky jsou občas mocnější než dobré skutky. Nemá to jednoduché ani v osobním životě.

lékařka

Pokud se chce doktorka Sarah Jane Gray jít s přítelem najíst do luxusnější restaurace, párkrát se jim stalo, že je dovnitř zkrátka nepustili. Stejná věc se jim stala i při vstupu do kasina. Příčina jejího omezení tkví v jejím výrazném těle, které je celé potetované.

lékařka
Doktorka Sarah Jane Gray. (foto: instagram/rosesarered_23)

První tetování

Své první tetování, obrázek růže, si Sarah nechala udělat už jako teenager, v pouhých šestnácti letech. A tento trend se jí hodně zalíbil. Dnes má potetované téměř celé tělo. Pro její neobvyklý vzhled ji mnohé firmy oslovují a nabízejí jí modelingové zakázky. Naopak v oboru zdravotnictví to má mnohdy těžké. I když dnes tetování není nic neobvyklého, přesto si řada lidí rozmyslí, jestli se od ní nechají vyšetřit, nebo ne.
Ona sama o sobě tvrdí: „Jsem jen barevná dívka, která chce na této planetě zanechat něco dobrého.”
Není divu, že se pyšní titulem nejpotetovanější lékařka na světě. Z nenávistných pohledů a odsuzujících komentářů si těžkou hlavu nedělá. Jejímu nejbližšímu okolí a jí samé se to líbí. Dnes kromě práce na chirurgii provozuje tetovací salon a je hrdou matkou syna Ramona.
lékařka
Sarah je obyčejná milující žena s neobyčejným vzhledem. (foto: instagram/rosesarered_23)
rodina
Se svým partnerem lásku k tetování sdílí. (foto: instagram/rosesarered_23)
Jaký názor na ni máte vy? Více fotografií si můžete prohlédnout na jejím Instagramu @rosesarered_23.
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Tetování a zdraví: Může tetování způsobit problémy?
Co je vlastně sexy? Tetování, oblek nebo značkové oblečení? V čem uděláte největší dojem?