Lea Michele. Co říkáte na její křivky?

Zpívající herečky jsou kolikrát jeden velký problém. Buď nezvládají jedno, nebo druhé. Lea Michel je však světlou výjimkou. Docela jí jde obojí. Zpěv i hraní. Ale ty vztahy… Zase je sama, holka jedna zlobivá! Jak dlouho jí to vydrží?

Jo, jo, jo. Wikipedie tvrdí, že devětadvacetiletá Lea Michele je americká herečka, zpěvačka a autorka, která se nejvíce proslavila rolí Rachel Berry v muzikálovém seriálu Glee (roky 2009-15), ve kterém je hlavním tématem středoškolský pěvecký sbor. Klid, nikdo vás nenutí, abyste trávili čas před televizí.

Jen si tak trochu zaflirtovat... Foto: Facebook

Jen si tak trochu zaflirtovat… Foto: Facebook

Že prej štěstí ve hře, neštěstí v lásce

I když se na něco takovýho nejspíš nedíváte, tak věřte, že právě za tuhle roli Lea získala dvě nominace na Zlatý glóbus a jednu nominaci na cenu Emmy. (Holka je docela šikování, něco v sobě měla už od malička. Vždyť na Broadwayi začala vystupovat, když jí bylo osm let a rodiče jejímu životnímu stylu podřídili snad všechno.) Ok, takhle to vidí encyklopedie, ale co tvrdíme my? Že je to kočička divoká – a momentálně i nezadaná!

Nechtějte vědět, co si o vás myslím! Foto: Facebook

Nechtějte vědět, co si o vás myslím! Foto: Facebook

Od června 2014 chodila s modelem Matthewem Paetzem (29), se kterým se seznámila v dubnu 2014 na natáčení videoklipu k písničce On My Way. (To je ten komerční song, který má jen na You Tube aktuálně přes 9 milionů zhlédnutí.) Mrkněte na něj.

Jak změnit život za jeden měsíc?

K zásnubám došlo na konci letošního ledna, ovšem již za pár dní se situace nečekaně změnila. Lea v bílém nepůjde, došlo totiž na rozchod. Ztratí se tahle zpívající herečka ve světě šoubyznysu? Určitě ne.

I když se nejedná o typickou hollywoodskou krásku s tváří i tělem Megan Fox (která jen tak mimochodem údajně čeká třetí dítě se svým bývalým manželem Brianem Austinem Greenem, který se ještě nedávno dušoval, že s Megan už „nikdy nic“), Lea v sobě určitě něco má i přes svůj výraznější, dalo by se říct až „řecký“ nos. A to, že byla tváří kosmetických značek (například Dove či L’Oreal Paris), to jen potvrzuje. Když se namaluje a upraví, docela to ujde. Co může nabídnout?

Víc, vášnivěji, hlouběji? Neuškodilo by to!

Dlouhé nohy, sice menší, ale pevná prsa, obstojnou figuru, zářivý úsměv a dlouhý vlasy, za který se v posteli musí dát dost dobře tahat… No, nechme si zajít chuť. Význam jména Lea je přece jen trochu zvláštní. Podle „chytrých“ pramenů se jedná o divokou krávu, gazelu a antilopu. No tak jo.

Lea, aktuálně svobodná roštěnka, vystavuje na svých profilech kde co. Asi aby ukázala, že ji rozchod nepoznamenal. Chválíme. Třeba se za čas dočkáme i odvážnějších fotek, kterými – aspoň zatím – docela šetří. Ještě že v těch klipech se umí víc odvázat. Co říkáte na tuhle její úspěšnou pecku? Třeba na ni už dávno loví novou známost. Nebo čeká třeba na Sámera Issu. Bůh ví. Ty zpívající herečky jsou stejně „maso“…

A jak se líbí vám?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak zasunout? Buďte rybářem. Jsou pro ženy sexy!

Potěšte oko. Sexy trénink pole dance!