Krásná zvířata na stěnu patří: Fototapety šelem nemusí hrát prim

Láska ke zvířatům provází člověka, co svět světem stojí. Jsou všude kolem nás a především k těm domácím máme často velmi úzký vztah. Přesto je třeba říct, že se mnohdy rádi díváme i na zvířata, která jsou součástí zoologických zahrad, případně žijí ve volné přírodě. Každopádně se jimi chceme obklopovat a ne vždy se musí jednat o zvířata či živočichy živé. V interiéru dokáží nadělat parádu i třeba takové fototapety, které je dokonale zachycují. My se v následujících řádcích zaměříme na některé plakáty zvířat, které vypadají vkusně a umí zařídit neopakovatelnou atmosféru prakticky v kterékoli místnosti.

Krásná zvířata na stěnu patří: Fototapety šelem nemusí hrát prim

Dravé i hravé šelmy

Když se řekne šelma, mnohým lidem se vybaví pán všech zvířat, lev. Ano, záběry na jeho mohutnou hřívu jsou doslova fantastické stejně tak jako pohledy na některé jiné dravé šelmy. Výbornou volbou do jakéhokoli interiéru jsou především ty kočkovité. Gepardi, tygři a jiné přerostlé kočky jsou maximálně elegantní tvorové, jež ale disponují instinktem zabijáků. Pohled na ně není nijak fádní a omšelý. Velmi elegantně působí také černá puma na bílém podkladu. Ať už budete volit kontrast, nebo jiné dobře ladící variace, určitě nešlápnete vedle. Hodně oblíbené jsou také plakáty zvířat v obývacím pokoji znázorňující jejich mláďata. Ty pochopitelně atmosféru v dané místnosti do značné míry oživí a zlehčí. Hrající si mláďata tygra nebo jiných šelem připomínají rozdováděnost a čas pohody. To se hodí i třeba do dětského pokoje.

Koně symbolizující ušlechtilost a krásu

Krásná zvířata na stěnu patří: Fototapety šelem nemusí hrát prim

zdroj: myloview.cz

Milujete tato nespoutaná, nicméně přesto ušlechtilá zvířata? Aby ne. Koně doprovázejí člověka již od pravěku a rozhodně se vždy nejednalo pouze o jakýsi dopravní prostředek. Spojení člověka a koně bývá neskutečně opravdové a prakticky na celý život. Hodně zajímavé jsou pohledy na stáda koní prohánějících se divokou přírodou. Zapomenout ale nelze i na detaily plnokrevníků, běloušů či jiných koní. Jejich vzhled je neskutečně krásný. Pohled ze sedla i v jen pomyslném provedení pro vás bude dokonalým oživením jakékoli chvilky.

Vodní říše nejen ve stylu vintage

Krásná zvířata na stěnu patří: Fototapety šelem nemusí hrát prim

zdroj: myloview.cz

Moc hezký a neotřelý je také pohled směrem pod vodní hladinu. Vždyť právě tady se dějí zcela neobyčejné věci. Ano, můžete si domů koupit akvárium, nicméně to dokáže zachytit pouze kousek vodního světa. Plakáty zvířata zobrazují opravdu hodně pestře a i ryby mohou vypadat náramně. Třeba styl vintage je do jisté míry unikátní. Kombinace animovaného vzhledu a reálných představ autora jsou nádherné. Pestrobarevné rostliny a krásné ryby tvoří v jakékoli místnosti dokonalou atmosféru. Moc hezké jsou i nejrůznější animované plakáty, v nichž jsou vyobrazeni mořští živočichové. Hlavně v dětských pokojích vypadají doslova úchvatně.

Ptáci malí i velcí

Krásná zvířata na stěnu patří: Fototapety šelem nemusí hrát prim

zdroj: myloview.cz

Jste doma sami? Možná vám chybí pocit, že se nacházíte v nějakém krásném prostředí v přírodě. Proč byste nemohli? Stačí k tomu jenom elegantní fototapety ptáků. Samotné cvrlikání si už představíte sami. Jinak jsou hodně zajímaví především velcí ptáci. Ti mohou být na fototapetách vyobrazeni sami nebo jen v malém množství. Typickým příkladem jsou třeba takoví pelikáni a plameňáci. Jde o krásná zvířata mající charakteristický tvar těla. Především plameňáci se svým růžovým zbarvením umí vytvořit dokonalou atmosféru prakticky všude. Velmi oblíbeným ptákem sloužícím jako podklad pro nejrůznější plakáty a fototapety je páv. Jeho pestrobarevné peří dokáže vyvolat v člověku velmi příjemní pocity. Je jasné, že plakáty na zeď zvířata zobrazí ve spoustě nejrůznějších variací. Páv je neskutečně ušlechtilý a často se zobrazují pouze konce jeho peří, jež jsou doslova unikátní.

Lesní zvířata

Krásná zvířata na stěnu patří: Fototapety šelem nemusí hrát prim

zdroj: myloview.cz

I v lese se lze setkat se spoustou živých tvorů, kteří svým vzhledem dokážou zaujmout, a to naprosto dokonale. Pokud chcete něco skutečně dominantního, nebojte se třeba takového jelena. Na bílé stěně bude jeho plakát vypadat náramně. Jako byste se ocitli někde v lese a mohli toto majestátní zvíře pozorovat. Hodně dobrou volbou je třeba i stádo srnek či jiná lesní zvířata.