James Bond jako žena nebo snědé barvy pleti? Co říká producentka a co si myslí Pierce Brosnan? Známe první novinky!

Daniela Craiga čeká příští rok již pátá bondovka v řadě, ve které si však nechá svoje martini s vodkou protřepat, ale nemíchat na posledy. Co anebo spíš kdo nás čeká potom? Producentka s deseti filmy na kontě říká, že je možné všechno.

Bond 25 je zatím jenom provizorní označení, stejně jako nezlomný britský agent s povolením zabíjet má ale svůj styl. Doufáme, že půjde o nezapomenutelný zážitek, za těch dvacet čtyři filmů máme s Jamesem něco zažito a nyní se s námi loučí v pořadí jeho již šestý herec. Zatím to ale vypadá, že sedmička s sebou tentokrát štěstěnu nepřinese.

Producentka Broccoli dala po telefonu padáka Brosnanovi. Craiga zbožňuje

Barbara Broccoli má na kontě deset Bondů, u těch dvou s Timothym Daltonem se ještě držela pod křídly svého otce, legendárního producenta Alberta R. Broccolliho. V případě Pierce Brosnana již zjistila, jak se věci mají a začala si budovat vlastní kariéru. Spolu s producentem Michaelem Wilsonem, který má za sebou patnáct Bondů, herce doslova odvolali (po telefonu) a Danielem Craigem si přišli na své. Broccoli údajně prohlásila, že Craig je nejhezčím mužem na světě a nejlepším Bondem vůbec.

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=Ih-zPWi9INA&t=1s

Daniel Craig byl podle Broccoli pro roli ten pravý (zdroj: www.youtube.com)

Craig roli nesnášel. Koho utěší výběr jeho následovníka?

Teď jí ale herec odchází, roli totiž sám nesnáší. Dříve se vyjádřil, že na herectví má rád možnosti toho, kolika postavami se člověk může za svoji kariéru stát, že si nemusí udržovat stálý vzhled. Přesně to ale Bond potřebuje – vytříbené chování, pevný charakter, a hlavně ten vzhled – fyzičku. Craig prý navíc musí skrývat své šednoucí vlasy. Zklamaná producentka Barbara Broccoli ale dostala cenu útěchy. Výběr dalšího herce bude na ní… nebo herečky?

Na rovinu to neřekla

Sice to neřekla úplně, nevypustila jenom tak do světa, že by Jamese Bonda mohla hrát žena nebo osoba jiné barvy pleti. Nakonec to podle jejich výše uvedených zkušeností a sympatií i vypadá, že by chtěla dalšího sympaťáka. Právě proto ale v jejím komentáři k filmové budoucnosti Flemingova hrdiny velmi silně cítíme náznak veliké změny.

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=Ih-zPWi9INA&t=1s

Dostaneme se i k možnému ději Bonda 25 (zdroj: www.youtube.com)

Přesné znění

„Tyhle filmy mají tendenci reflektovat dobu, ve které jsou natáčeny, proto je chceme vždy popostrčit trochu dál. Možné je všechno. Zrovna teď je to Daniel Craig a já jsem s ním velmi spokojená, kdo ale ví, co přinese budoucnost,“ říká Broccoli.

25 příští rok. Co nás čeká?

My se těšíme, co přinese Bond 25, který bude mít v Británii premiéru 8. listopadu 2019. Herec Christoph Waltz dříve prohlásil, že by se rád vrátil jako Ernst Stavro Blofeld, pokud se vrátí i Craig. Jeho návrat tak nyní opravdu není nemožný. James Bond hlavně v posledním filmu padoucha nezabil, ale nechal policii, aby ho zatkla. Tudíž se již internetem šíří teorie o tom, že další film začne vraždou jeho milenky Medeleine, která by mohla být v té době jeho manželkou. Tak by se nám vlastně opakovalo Ve službách jejího veličenstva.

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=Ih-zPWi9INA

Je možné, že další film začne vraždou Madeleine (zdroj: www.youtube.com)

Tak jaká jména jsou ve hře? Herečka i herec jiné barvy pleti? Brosnan promluvil

Ještě zajímavější ale je, kolik fanoušků má již jména potenciálních kandidátů a kandidátek do role Bonda. Pokud by mělo jít o ženu, zatím jsme poměrně častokrát zahlédli jméno herečky Charlize Theron. Bývalý herec tajného agenta Pierce Brosnan ale ženskou herečkou striktně odmítá. „Už jenom kvůli tomu jménu James,“ říká mimo jiné. „Idris Elba má určitě tu správnou fyzičku, charisma a je k mání. Stejně si ale myslím, že Daniel tu ještě nějakou chvíli zůstane.“

I Brosnan tak nakonec připustil alespoň herce černé pleti. Co na to vy?

Autor: Jan Marek

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nejvíc badass: 20 největších filmových tvrďáků – 2. díl

Herečka a bývalá youtuberka Gabriela Heclová přijala další výzvu! Objeví se v novém seriálu Vzteklina