Jaký vám sedí alkohol? Otestujte se

Pijete prakticky cokoliv, chápeme. To nejste sami! Ale jaký druh alkoholu k vám pasuje nejlépe?

Jaký k vám pasuje alkohol

Rum

Komu smrdí rum tomu smrdí práce! Jelikož jsme se ale jako národ nikdy extra nepředřeli, rum nám vychází jako alkohol pro vyčůránky! Tak si to konečně přiznejte… a jestli tuzemák nebo karibský, to už necháme na vás….jestli má ta vaše vyčůranost zahraniční nádech nebo ne! Jen bacha na zpropadené Rakousko! 80% už je dost!

Vodka

Než začnete ohrnovat nos, měli byste vědět, že vodka je pití s duší. Tím netvrdíme, že duši mají i její pijáci, ale pokud vaše znalost vodky nekončí na očním, pak víte, že kvalitní vodka má co nabídnout! Podle nás je to ale i tak pití pro dobrodruhy! Nikdy nevíte jakou vám nalijí a co z toho ráno bude!

Whiskey

Nápoj gentlemanů řeknete si! Chyba lávky. Vizour je nápoj zoufalců! Ne nemusíte se hned vztekat. Ale vzpomeňte si co pijete, když vám není do zpěvu. Vaječňák asi ne! Tak vidíte.

Slivovice

Chlapské pití bez kompromisů! Ale správný chlap samozřejmě pozná, která stojí za strávenou noc a kterou po prvním polibku schovat pro nevítanou návštěvu! Ráno s čistou hlavou nebo se střepinou z granátu v žaludku je sakra rozdíl!

Bylinné likéry

Pití pro muže s noblesou. Prý! Nalijte do toho 5 piv a přejeme vám co nejmilostivější ráno. Budete to totiž setsakramentsky potřebovat! Bylinky nejsou pro kaskadéry!

Koňak

Pro vinaře, řekli byste…. zadržte! Z vína se sice vyrábí, ale tady veškerá podobnost začíná i končí! Koňak je především pro frajery! Proč? Protže frajeři ho taky vyrábí! A udělat dobrý koňak frajeřina jistě je. Navíc je to pití ušlechtilé, takže nic pro Lojzu z nádražky (Lojzo promiň, jinak tě máme rádi)!

Absinth

Z pohádky do pohádky! Legendární pití s obsahem halucinogenu Thujon. Pro blázny řeknete si. Vůbec ne! Absinth je neobyčejné pití pro obyčejné chlapy! S tím, co jste měli před ním, už je to stejně jedno a jako droga to beztak neúčinkuje! Ale zacvičí s vámi! A rád!

Myslíte, že k vám pasuje pití úplně jiné? Vyvracet vám to nebudeme, ale chceme vědět jaké a proč!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nový trend v selfíčku: podprsenky na očích

Nová policejní hymna