Co ženy na mužích nejvíce milují. Jak se stát neodolatelným alfa samcem?

Současná společnost je nepochybně ovlivněna krizí a izolací spojenou s rozšířením onemocnění Covid-19. Prakticky ze dne na den se uzavřela všechna kina, divadla i bary, takže nezadaným lidem ubyla obrovská možnost k seznámení se.

jak se stát alfa samcem

Přesto byste jako alfa samci neměli házet flintu do žita, protože celoživotní partnerku můžete potkat prakticky kdekoliv. Stačí si vzít k srdci několik důležitých rad, jak být pro ženy neodolatelným. Není na tom vlastně nic složitého, takže se lamačem ženských srdcí může stát téměř kdokoliv z vás. Pojďme si ale konečně tu hlavní otázku zodpovědět. Jak se tedy stát alfa samcem v pravém slova smyslu?

Moderní outfit a styl oblékání

Jak se stát alfa samcem? Atraktivní muži dávají v současné době přednost především eleganci, ležérnosti a pohodlnosti. Pryč jsou doby, kdy muselo být všechno oblečení extravagantní. Moderní outfit dokonce nemusí splňovat všechny 3 důležité vlastnosti najednou, a přesto v něm můžete okouzlovat kolemjdoucí ženy.

Moderní muži mají několik základních outfitů, které obměňují podle nálady nebo podle konkrétní příležitosti. To však neznamená, že váš šatník musí obsahovat pouze jeden formální a jeden neformální oblek. Nebojte se trochu experimentovat s elegantními svetry, nebo dokonce vestičkami.

Současná móda samozřejmě myslí také na sportovněji založené muže. Těžko si nadšenci do posilování obléknou smoking, protože jejich nejoblíbenějším úborem jsou tepláky. I ty lze však elegantně sladit s botami a tričkem. Velmi úspěšné období zažívají svetry a kabáty, které jsou vhodným doplňkem nejenom k obyčejným džínům, ale také ke společenským kalhotám.

Při ladění dokonalého outfitu nezapomeňte na hodinky, manžetové knoflíčky nebo výrazný pásek. Ženy milují nadčasové elegány. Pokud se tedy oblečete elegantně a bude vám váš outfitu slušet, máte u žen z poloviny vyhráno.

Co ženy fyzicky přitahuje a jak se tedy alfa samcem stát?

Nemusíme si nic nalhávat. Prakticky všechny ženy se na první pohled zaměřují na fyzické parametry mužů. Jejich pozornost v drtivé většině případů upoutá úsměv, bílé zoubky, široká ramena a pevné paže. Překvapivě se ženy zaměřují i na sexy zadek, který ženy neskutečně přitahuje.

Daleko důležitější ovšem je, jak moc dokážete svůj vzhled prodat a jak dokážete ženu přesvědčit, že právě vy jste největší alfa samec v okolí. Nemusíte mít všechny ideální fyzické vlastnosti. Postačí, když zdokonalíte jeden atribut a ženy vám budou padat ke kolenům.

Dá se charisma získat učením?

Ženy překvapivě letí nejenom na fyzickou atraktivitu, ale také na povahové vlastnosti a konkrétně charisma. To se bohužel nedá naučit, takže se s ním buď narodíte, nebo máte jednoduše smůlu. Charisma je totiž neviditelná vlastnost, s jejíž pomocí se ženě zavrtáte do mozku takovým způsobem, že na vás nebude moci přestat myslet.

Muži s přirozeným charisma jsou sympaťáci již na první pohled, a právě oni přitahují ženy napříč všemi generacemi. Typickým příkladem charismatických mužů jsou populární herci a zpěváci, kteří svými povahovými vlastnostmi dokážou okouzlit neuvěřitelné množství žen najednou.

Ženy stále milují gentlemany

I když je současná doba všelijaká, tak ženy stále milují gentlemany. Můžete se tomu smát a hrát si na tvrďáky, ale pokud se nebudete umět k ženě hezky chovat, nikdy se nestane vaší partnerkou. Mladí muži se bohužel velmi často chovají jako frajírci, kterým záleží jenom na sobě. Je to dáno volnomyšlenkářskou dobou, a především zanedbanou výchovou. Jednou pro vždy tedy pochopte, že ženy nechtějí frajírky.

Ženy chtějí dospělého a sebevědomého muže, který jim umí podržet dveře, pomoci obléct kabát nebo se držet pod deštníkem. Ne všechny ženy jsou samozřejmě stejné, takže můžete klidně narazit i na slečnu, jež se dá raději dohromady s nechutným tvrďákem než s elegantním gentlemanem.

Nemusíte být George Clooney, aby vám ženy padaly k nohám. Stačí si dát pozor na styl oblékání, zdokonalit alespoň jeden fyzický atribut atraktivnosti, a především byste se měli umět chovat. Pokud tohle dokážete splnit, můžete si být jistí, že se pro ženy stanete neodolatelným.

FOTO: 123RF

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Kamarádi s výhodami. Jak poznat, že od vás milenka chce vztah a ne jen sexuální hrátky

Jak se vyrovnat se žárlivostí? Neničte si zdravý vztah