Jak poznat sexuální netykavku? Dejte si bacha na 14 signálů!

V davu ji nepoznáte, ale stačí pár osobních pohledů, dvě, tři věty a víte, koho máte před sebou! Sexuální netykavka je jako mor! Šíří se a ještě proti ní nevynalezli protilátky! Včas jí uhněte z cesty, nebo vás otráví svými názory!

Netykavka

Čeleď netýkavkovitých rostlin má asi tisíc rodů, takže popisovat, čím se liší taková netýkavka žláznatá od netýkavky konžské či malokvěté je na sedánek u vychlazenýho pivka.

I když, právě nad mokem se dají probírat i důležitější věci než rostliny. Skandály pana prezidenta, nový modely aut, filmy v kinech nebo ženský – pochopitelně. Tak schválně, víte, jak poznáte sexuální netykavku? Charakterizuje ji 14 klíčových znaků!

  1. Říká, že sex není to hlavní. Na seznamu životních priorit ho drží někde okolo padesátého místa – za nákupy, vařením, kočkou, kariérou, zubním kartáčkem i rohožkou…
  2. Je přesvědčená o tom, že sex je smrdutá a upocená zábava, protože ji ještě nikdo s pořádným ptákem nepřeříznul vejpůl tak, že by na tenhle nesmysl mohla zapomenout. A nevěřte tomu, že vy budete její spasitel. Má vás za ufňukanýho hejska.
  3. Označíte-li ji za frigidní potvoru, brání se. Ona přece frigidní není – to jen vy nevíte, jak na ni. (Na důkaz svýho tvrzení si probudí bradavky jedním mávnutím ruky. To aby vás nakrkla.)
  4. Když se jí zeptáte na to, jakou polohu miluje, odpoví, že tu, při který má ruce zabořený do mísy s těstem.
  5. Velmi špatně snáší narážky na francouzský spojení. Ona si totiž s Francouzem nikdy netelefonovala!
  6. Za velmi pokročilou techniku seznamování považuje prozkoumávání nosních dírek, o níž tvrdí, že je to způsob, jak za poměrně krátkou dobu odhalit charakter člověka.
  7. Podle sexuální netykavky neexistuje vhodný místo pro sex. Buď je moc tma, nebo moc světlo. Taky svítí slunce, fouká, je otevřené okno, zima, teplo, kravál nebo ticho. (To samý platí i pro vhodnou dobu. Špatná zpráva? Ta je málokdy. Asi dvakrát do roka, a to když vypojí proud a nejde trouba, chlípne jí kočka, vyhodí jí z práce, ztratí ten zubní kartáček a ukradnou jí rohožku. Ale i tak jste debil! Jak v takový chvíli můžete zneužít situace a myslet jen na to jedno? Styďte se!)
  8. Dívá se vám do kalhot a porovnává vaše rozměry s cuketou, kterou včera chtěla koupit, když ještě byla v akci.
  9. Celkově je uzavřená, nepřístupná a trochu sebestředná. To jí ale nebrání v tom, aby svým kámoškám mohla radit v otázkách intimního života. Někdy její namyšlenost nezná mezí!
  10. Chce se s vámi bavit o životních hodnotách, ale ty vaše neuznává. Vždyť kdo by chtěl souložit s někým, kdo poslouchá AC/DC a chce do padesátky projet na mašině celou Evropu?
  11. Po líbání si proplachuje pusu ústní vodou. To by člověk nevěřil, kolik máte v tlamě bakterií!
  12. Vždy vyžaduje prezervativ. A to, i když ji žádáte o upečení piškotovýho dortu.
  13. Když už vám dá, tváří se znuděně. To proto, že zase zapnuli proud a ona musí jít něco uvařit. A nakrmit tu chlupatou bestii….
  14. Je nečitelná jako první vteřiny detektivky. Je to prostě netykavka. Chcete ji?

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

3 věci, které chlap nezvládne jako ženská

Proč je hokej lepší než ženská