Stylový chladící box: Vychladí pivo a ještě zahraje muziku

Cinkot plných pivních lahví je pro mnohé tou nejkrásnější symfonií. Klasikou je si svoje kuželky chladit v ledničce, kterou máme všichni běžně doma. A nebo můžete být styloví a opatřit si tuhle „krabici“, s níž budete mít zlatavý nápoj ihned po ruce, navíc doprovázený kulturním zážitkem.

Výrobce prakticky čehokoliv se dnes snaží zaujmout potenciální zákazníky, a tak k svému produktu nabízí vždy něco navíc. Někdy je to členství v bonus klubu, jindy zase sleva na další výrobek, tahákem je i přidání nějakého dalšího – a ve většině případů i nepotřebného – produktu. Ideální nadstavbou se pak jeví implementace další – a mnohdy neočekávané – funkce, která z daného výrobku udělá kousek s pomyslnou etiketou „must have“ (musíte ho mít).

Ledová kostka s bonusem

To se evidentně povedlo také firmě Thomas & Darden z amerického Austinu, která na nedávném veletrhu techniky a elektroniky CES konaném v Las Vegas představila stylový chladicí box na pivo, který vám kromě vychlazeného moku nabídne i hudební zážitek. Přenosná lednička nazvaná Kube (ano, opravdu tvarem připomíná kostku) má totiž kromě chladících spirál zabudované i high-tech reproduktory.

Řada s vás se teď chytá za hlavu, že reproduktorům vlhko zrovna nedělá dobře, ale i na to výrobce myslel. Repráky jsou totiž vodotěsné. Takže klidně si svou pivní chladící kostku můžete vzít i ven a déšť jí nijak neublíží.

Párty, pivko, muzika

Reproduktory disponují technologií bluetooth, díky níž je propojíte s mobilem nebo tabletem a proud muziky se může rozjet. Podle šéfa firmy jsou dostatečně výkonné a silné, aby ozvučily vaší pracovní oslavu nebo zahradní párty. Na jedno nabití dokáží chladit pivo (nebo samozřejmě i jiné drinky) a k tomu reprodukovat muziku celých dvacet hodin.

Dokonalost téhle ledové krabice dolaďují i LED světla, která pohasínají, když je víko otevřené. Máte tedy i kontrolu, že nechladíte pánu bohu do oken. A k tomu pořád jede nekončící hudební jízda o výstupním výkonu 100 decibelů.

Na trhu bude tenhle sen hudebně založeného pivaře za cenu 1100 dolarů, což je 27 tisíc korun. Jasně, každá sranda něco stojí, tahle sice trošku víc, ale vezměte si, že máte vlastně dva požitky – chuťový i sluchový – v jednom.

Autor: Petr Lízal

Foto: Oficiální zdroj

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Budík, terý umí víc než jen budit

3 věci, které chlap nezvládne tak, jako ženská