Jágrova holka má problém: v Mexiku údajně zlobila. Dostal Jarda parohy nebo ne? Spekulace vysvětlila!

Kolem nejznámější české kadeřnice, pocházející z Teplic, je teď tak trochu rušno. Vynořily se totiž jisté informace, že ke svému partnerovi Jaromíru Jágrovi není tak docela loajální. Co zapřičinilo šíření takových spekulací?

Veronika Kopřivová

Je to sotva pár dní, co se „Jardova holka“ Veronika Kopřivová vrátila ze své poslední dovolené v Mexiku. Kromě opálení si ale z exotiky přivezla problém, který rozhodně nenechal média chladnými. A možná ani Jardu. Ještě si ani nestihla pořádně vybalit, a už měla hodně co vysvětlovat. Jako lavina se začaly šířit zprávy o tom, že modelka v luxusním resortu nechytala bronz sama, ale měla s sebou pánský doprovod. Jelikož tou dobou se hokejový útočník Jaromír Jágr proháněl po ledě na Kladně, na věrnost sexy Veroniky Kopřivové padl stín pochybností.

Tajemný přítel Veroniky Kopřivové

Nakonec se ukázalo, že se jedná o jeden velký omyl. Sama Veronika celou vyostřenou situaci kolem  údajných záletů komentovala slovy, že onen tajemný muž, který se na „místě činu“ nacházel, je přítel její kamarádky, se kterou do horkého Mexika odcestovala. Není tedy žádný milenec, ani důvod k obavám.

Se vztahem našeho národního hokejového pokladu a modelky, která vystudovala odbornou školu kadeřnickou, je všechno v naprostém pořádku! Tedy zatím…

Autor: JF

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jágr opět válí v NHL. Věděli jste, že v dobách své největší slávy hrál 2. ligu v Německu a proč?

7 top věcí, které může nabídnout Jágrova holka Veronika Kopřivová