7 top věcí, které může nabídnout Jágrova holka Veronika Kopřivová

Anděl nebo ďábel? O Jágrově nové holce toho všichni tolik chtějí říct… Na to my kácíme. Zajímá nás, co je na ní nejlepší.

Jarda v posteli nikdy neměl žádnou ošklivku. Třeba taková Iva Kubelková je ženská, která zraje před očima, a když se člověk podívá na sportačku Innu Puhajkovou, která s Járou byla dlouhých šest let, musí před naším nejslavnějším hokejistou smeknout. Vkus teda má.

Od roku 2012, kdy se rozešel právě s Innou, byl (oficiálně) sám. Pak ale jeho volný čas pomalu, ale jistě začala vyplňovat mladá modelka a finalistka Česká Miss 2012 .

Má ji motorovou? Foto: Facebook

Má ji motorovou? Foto: Facebook

O nich dvou se toho napsalo už mraky, ale pořád nikdo neví, co na ní ten hokejový bůh vidí. Chcete nápovědu? Tohle je sedm největších kladů, kterými se Tepličanda může pochlubit.

1. Tělíčko bez škrábnutí

Znáte to staré klišé 90-60-90? Ona ho má! Do toho se pyšní výškou 173 centimetrů, blonďatými vlasy a modrýma očima. Váha 52 kilo, konfekční velikost 36. Paráda. Ještě může přibrat, což se veřejně říká mnohem líp než: Zlato, sundej ty špeky ze zadku!

2. Věk

Je jí 24. Ideální pro prznění všeho druhu.

3. Stříhání zadáčo

Veronika vystudovala Střední odbornou školu kadeřnickou a po škole se tím asi dva roky živila. To znamená, že až Jarda bude chtít zkrátit páčo, stačí jedny ostrý nůžky a pár chvíle času. Co Verča dostane za odměnu, se musí vědět na Floridě.

4. Apetit

Jestli má Veru apetit sexuální, nám není známo (musíme se přece jen zeptat Járy), ale tím, že modelka jí šestkrát denně, se ona osobně chlubí na sociálních sítích. Velkou výhodou je, že na tolik porcí denně nevypadá. A taky že si s ní naše slavná hokejka může dopřát jídlo kdekoli a kdykoliv, aniž by ho holka za pár minut vyzvracela do hajzlu. Fajn bonus.

5. Kuchařské umění

Tepličanda se všude a ráda chlubí, jak vaří. Jarda od ní dostává dokonce i bezlepkové bábovky, aby jako nepřibral. Dobrý, akorát tohle si povíme za pár let. Schválně, jak dlouho jí to vydrží…

6. Vášeň pro sport

Ve dvou se to lépe táhne – i ve fitku. No a tyhle břišáky se samy neudělaly.

Selfie jsou naprosto nezbytná. Foto: Facebook

Selfie jsou naprosto nezbytná. Foto: Facebook

7. Vlastní e-shop

Topíčky, šatičky, tílečka… Však to znáte. Dámský obchody. Jeden Verča provozuje, i když sama nedávno na sociální síti přiznala, že aktuálně jeho činnost pozastavuje z technických důvodů. Údajně řeší jeho provoz na dálku, tedy z Ameriky. Tááákže, u tohohle bodu se nikdy neví, jak dlouho bude platit.

Navíc Jardův příjem se za rok 2015 vyšplhal na 3,5 milionů dolarů. Veronika se tak může dál hezky oblíkat „z vlastního“, ale nemusí jí to stát ani korunu.

Však taky sám Miloš Zeman v pořadu Pressklub na Frekvenci 1 Jaromírovi vzkázal: „Já mu přeju, aby jeho přítelkyně byla milá, hodná, poslušná. Aby mu dlouho vydržela. A aby neměla náklady jako trysková stíhačka.“ Amen.

Tak co, brali byste ji?

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Co čekat v novém roce? Imigranty, války, technologie a Jágra

Jaromír Jágr: I letos dokazuje svoji jedinečnost