Instagramy slavných – u koho se nejvíc pobavíte

I když se tomuto „novému“ trendu někteří z nás snaží vyhýbat jako čert kříži, i tak nám občas doslova překříží cestu. Hashtagiáda přeci jenom proniká už i na stránky ksichtoknihy, a Instagramem se pyšní také nejedna celebrita. Které účty slavných jsou ty nejzábavnější? #funnyshit

#chrispratt

Peter Quill ze Strážců Galaxie a krotitel velociraptorů z Jurského světa – ač tomu jeho slavné role příliš neodpovídají, herec Chris Pratt i tak neodolal založení účtu na Instagramu, a musíme říct, že jeho účet alespoň stoprocentně stojí za to. Rád zdůrazňuje svoji vášeň pro přírodu a lov. Koneckonců sám to komentuje tak, že vyrůstal v lesích, tedy na chatě, rozhodně ho nevychovávali kojoti. A právě ty jeho popisky fotek pobaví (nemyslíme hashtagy). Na jedné z posledních fotek například děkuje Delta aeroliniím za sedm horkých vajec k obědu a přeje jim velkou hojnost prdů na palubě.

#lenaheadey

Patříte-li mezi fanoušky Her o trůny, vězte, že Lena Headey alias zlá královna Cersei Lannister vás zaručeně vezme ještě o dům dál. A nebude to s jejím typicky povýšeným a nabručeným výrazem nebo výhružným postojem. Kdepak. Herečka se ve svých 42 letech chová spíše jak trhlá dvacítka, což nemyslíme ve zlém. Je zkrátka svá, nic nezapomene vyfotit, nikde se nezapomene zašklebit. Její fotka s tatínkem Tywinem mluví za vše. Duckface?

#neilpatrickharris

Dost lidí a fanoušků zná jeho ikonickou postavu Barneyho Stinsona ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku. Tak se prosím seznamte s Neilem Patrickem Harrisem jako obyčejným člověkem, otcem dvou dětí a manželem. Ze své podstaty je šťastný a radost rozdává i kolem sebe. Komická jsou především videa na jeho účtu s jeho rodinou, ale také fotky odrážející nadšení do komiksů, kultury a svátků.

#jimmyfallon

Herec, komik, zpěvák a známý je hlavně také jako moderátor pořadu The Tonight Show, kde se pořad od pořadu protočí kupa známých postav amerického šoubyznysu. Jimmy Fallon se snaží pojmout hostování pořadu netradičně, odhalit nové a zábavné věci, a obdobným způsobem vede i svůj instagramový účet. Dočkáte se nejedné parodie, zábavné situace ale i fotek s rodinnou, manželkou a dětmi.

#ellendegeneres

Rovněž americká veleslavná komička, držitelka 14 cen Emmy a moderátorka vlastního pořadu The Ellen DeGeneres Show. Svoji práci dělá nadmíru dobře, hostovala už i amerického prezidenta, takže se má skutečně čím chlubit. No a kam hnedka putovala fotka ze show s Obamou? Na Instagram! Ellen má zde spoustu fotek se svými hosty, také videi a rovněž se nebojí parodovat ani sama sebe.

#danbilzerian

K tomuhle účtu snad už není co dodat, jelikož Dan Bilzerian je fenomenálně známý i na Facebooku, pro fotky nespoutaného, bohatého života. Zdědil totiž veliké jmění po otci, které rozšířil ještě víc pokerem, a nyní utrácí za zbraně, kočky, drahá auta a party. Zhruba v tomto pořadí.

Který účet se vám líbil nejvíc?

Autor: Jan Marek

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

21 nejsledovanějších mužů na Instagramu

Rozdíly mezi Instagramem a realitou