Hustý fotky modelek. Irina Shayk by byla sexy i v septiku!

Nudíte se v práci? Sledujte profil nějaké modelky. Pokud jí bude Irina Shayk, garantujeme, že se stane královnou vašich erotických představ. Svoji tvář i tělo totiž představuje jenom v tom nejlepším světle!

1,78 metru, 29 let, světlé oči, tmavé vlasy, tělo jako bohyně. Devětadvacetiletá ruská modelka Irina Shayk rozhodně nevypadá jako někdo, kdo vyrůstal v zemi boršče a šašliku.

Materiál na honitbu

Za její exotický vzhled často přirovnávaný k ženám z Jižní Ameriky prý může její otec Tatar, který vynikal tmavou pletí. Evidentně dobrý geny, který si zaslouží vaši pozornost. Stačí brázdit sociální sítě a máte na dlouhý hodiny o zábavu postaráno. A všechno to začalo takhle…

Dívej se mi do očí! Zdroj: Facebook

Dívej se mi do očí! Zdroj: Facebook

Fotbalisti, rapeři a modelky

Irina už na střední škole koketovala s myšlenkou, že by mohla být modelkou, a tak nastoupila do místní školy krásy. Samozřejmě ji tam objevil nějaký maník z modelingové agentury, který okamžitě odhalil její potenciál. Taky by byl idiot, kdyby to neudělal.

Dlouhonohá kočka v roce 2004 vyhrála soutěž krásy, pak začala pracovat pro značku Intimissimi ukázala se v magazínu Sports Illustrated Swimsuit Issue, všichni ji obdivovali v katalogu Victoria’s Secret i v klipu Kanyeho Westa. Jen se mrkněte, jak vypadá anděl…

Kočičí pohled za všechny prachy

Vzít k sobě domů, nalít jí drink a napustit vanu, co? Byla by to paráda! Jenže pro herce Bradleyho Coopera, kterého Irina okouzlila chvíli po rozchodu s Cristianem Ronaldem, jež na tajňačku vypisoval desítkám holek z celýho světa, by to nejspíš bylo moc. Ten se dělit nebude ani za nic. Ale to nevadí.

Tak se ukaž, holka! Zdroj: Facebook

Tak se ukaž, holka! Zdroj: Facebook

Zlobivka zlobivá!

Naštěstí pro nás modelka není žádná citlivka, která si na bradavky lepí kde co, jen aby nebyly vidět. Tahle holka se umí odvázat a miluje svoje tělo tak, že ho vystavuje na svých profilech naprosto běžně. Jako že nudí svoje fanoušky momentkami z nákupů nebo manikúry? Kdybyste její účty sledovali, věděli byste, že opak je pravdou.

Nečumte, když se dívám na telku! Zdroj: Facebook

Nečumte, když se dívám na telku! Zdroj: Facebook

Občas udělá super selfie, nebo se nechá někým zvěčnit v pro ni běžných situacích – třeba během přípravy kampaně. Ten Ronaldo je ale smolař. Už to někdo musel říct!

Hot v každé situaci

„Teď už znám pravdu a cítím se být naprosto zrazená. Věřila jsem mu a ignorovala zprávy o tom, že se stýkal s jinými ženami. Cítím se tak hloupě, že mě Cristiano oklamal,“ ještě nedávno brečela pro britský deník The Sun v momentě, kdy ukončila svůj pětiletý vztah s fotbalovou legendou.

Ještě že to nenechalo žádné následky a modelka je i po boku Bradleyho koukatelná pořád. Co říkáte na její dlouhý nohy? A těšíte se na další fotku?

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Fak se na psa dají balit holky?

Sexy Gisele Bündchen ukončila kariéru. Stýská se nám!