Hudební party v autě. Sencor doporučuje!

A je to tady! Plánování dovolených a letních výletů, návštěv a cestování. Pokud se chystáte na cesty autem, proč si je nezpestřit. Kvalitní zvuk hudby či zpráv, možná i obraz zpříjemní cestu nejen vašim dětem a spolucestujícím, ale i vám.

Své děti, které už po pár ujetých metrech vás moří otázkou Kdy už tam budeme?, můžete zaujmout koukáním na oblíbenou pohádku či film nebo posloucháním oblíbených pohádek, povídek či písniček.

SENCOR vám nabízí různá autorádia a autopřehrávače, které se často objevují v anketě Produkt roku jednoho nákupního servru. Jsou to kvalitní přístroje za rozumnou cenu, která naprosto splňuje rovnost poměru cena/výkon a ještě mnohdy překvapí právě výkonem.

Multimediální přehrávač do auta (SCT 9410BMR) – skvělý pomocník pro přehrávání audio, video i vašich fotek, se 7´´monitorem. Přehrávač je vybaven USB i SD vstupem. Odnímatelný přední panel, dálkový ovladač. Dostupná cena 3499 Kč.

Autorádio s USB, SD/MMC a Bluetooth (SCT 5016BMR) – kvalitní autorádio s integrovaným Bluetooth (3.0), handsfree, USB port + SD/MMC slot, Výstupní výkon 4×40 W max. RDS, PLL FM tuner. Autorádio vám nabízí 18 předvoleb pro FM, 12 předvoleb pro AM. Dostupná cena 1199 Kč.

Autorádio s přehrávačem médií (SCT 3015MR) – autorádio má dostupný USB port + SD/MMC slot na paměťovou kartu. Jeho výstupní výkon 4×40 W max, RDS. S modrým podsvícením i dálkovým ovládáním. Dostupná cena 899 Kč.

Další informace o výrobcích najdou zákazníci na stránkách http://www.sencor.cz/produkty.


O značce SENCOR:
Značka SENCOR se poprvé objevila v Japonsku ve vlně nově vznikajících značek, jako bylo Sony, Aiwa, Sanyo, po oživení ekonomiky v roce 1969. Od té doby významným způsobem rozšířila svůj sortiment a snaží se pokrývat veškeré portfolio domácích elektronických pomocníků. Dnes je SENCOR řízen z Evropy, výroba probíhá v Asii i, ale stále s Japonskou přesností, důsledností a perfekcionismem. Dnešní designéři jsou špičkoví odborníci, kteří přináší do našich domovů moderní výrobky, které nejsou jen šedo-černo-bílé, ale nebojí se barviček a radosti.

Komerční prezentace