Hudba při sexu: Naladí vás líp než dotek. Které písničky vás dostanou do varu?

Pustit si k sexu hudbu není nic objevného. Co je ale zajímavější, že má takovou schopnost, že nás dokáže rozvášnit víc než hlazení a dotýkání. Jak je to možné a které písničky Čechy nejvíce dostanou do sexuálního varu?

Chystáte se prožít úžasný sex? Pusťte k tomu partnerce hudbu. I když bude tvrdit, že ji dnes zrovna „bolí hlava“, uvidíte, že to zabere. Je ale důležité vybrat tu správnou.

Oficiální statistiky, zahrnující průzkumy britských vědců, potvrdily, že hudba dokáže probudit v lidech vášnivější náladu než třeba dotýkání a hlazení, a to u více než 40 % lidí. Hudební kulisa je díky tomu při sexu stejně důležitá jako třeba vůně nebo živočišnost. Takže, až vás partnerka příště bude nutit, abyste prolomili domácí ticho nějakým pěkným ploužákem, neobracejte oči v sloup, jako že je to hrozný opruz, a ihned skočte pro připravené CDčko nebo empétrojku.

Hudba působí na mozek jako drogy

Hudba obecně má na náš mozek velký vliv. Nedávná studie Daniela Levitina, profesora psychologie kanadské McGillovy univerzity, prokázala fakt, že láska k hudbě je rozdělena do dvou fází. V první toužíme po své oblíbené kapele (nebo písničce) ovlivněni dopaminem. Druhou fázi, kterou představuje samotné užívání si našemu uchu lahodících rytmů, ovliňují opioidy, které mozek při poslechu produkuje sám. O zmíněných opioidech není třeba polemizovat, jejich vliv na naše potěšení se sexu, z jídla nebo drog prokázaly již dávno uveřejněné studie.

I metalista snese při sexu ploužák

Myslíte si, že zapřisáhlý metalista nesnese sex u písničky z hříšného tance? Omyl! Britský výzkum, jehož autorem je Dr. Müllensiefen, přinesl zajímavé zjištění i ohledně tohohle mýtu. Mimo jiné potvrdil lidskou tolerantnost v rámci výběru hudby pro milostné hrátky. Není žádnou výjimkou, že svůj hudební vkus v takové chvíli úplně zapřeme a místo oblíbeného tvrdého metalu si soulož skvěle užijeme romantickou písničkou.

Češi si pouští k sexu i punk

Že existují oficiální žebříčky písní určených k milování, víme. Na internetu jich najdete celou hromadu. Jaký vkus mají při sexu Češi? To víme až teď.  Podle nejnovější ankety hudební aplikace Youradio si našinci  k milostným hrátkám kromě starého dobrého popu, pouští i romantiku a punk. V anketě se objevilo také dost kuriozit. Vynalézavci volili třeba vzdechy partnera, čemuž rozumíme. Našli se ale i blázni, kteří potvrdili, že je naladí písničky Evy a Vaška. (Poznámka redakce: buď vědomě lžou, nebo je to největší hardcore.) V první desítce se umístily žánry: pop music, klasika, punk, dance, hip hop nebo house.

A kterou hudbu při sexu posloucháte vy?

Autor: Eduard Havel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nadupaná hudba k vašemu tréninku. Co zabírá na bicáky?

Hudba. Co si pustit při plánování sebevraždy?