Hubatá černoška dokazuje, že vybrat ženě originální dárek není tak složité. Necháte se inspirovat?

Pro mnohé z nás je kupování dárků ženám doslova „noční můrou“, protože vybrat něco rozumného je často oříšek. Není divu, že řada mužů to raději vyřeší něčím neutrálním, jako je pozvání na večeři nebo pugét květin. Nebylo by ale daleko lepší ženě ukázat, že jste pro ni hledali a našli něco originálního a neotřelého? Není to tak nemyslitelné, jak si mnozí namlouvají.

Jak vybírat dárky pro ženy?

Přehledné kategorie vám usnadní výběr

Ať již řešíte dárek k svátku, narozeninám, nebo třeba k Mezinárodnímu dni žen, ať už je tou „ženou“ myšlena kamarádka, manželka, milenka, maminka nebo třeba babička, v eshopu s originálním názvem Hubatá černoška mají vtipné a originální dárky pro všechny ženy (a samozřejmě i pro chlapy). Vtip je v tom, že výběr mají velmi usnadněn díky jednotlivým kategoriím, kde mají soustředěny dárky zaměřené přímo na jednotlivé „druhy žen“. Něco jiného totiž budete chtít darovat babičce a něco jiného přítelkyni. Skvělé je to, že mají dárky nejenže neokoukané, moderní, ale hlavně neutrální. Nemusíte se tedy obávat, zda zvolíte správnou velikost nebo barvu (jako v případě oblečení). Tady jde hlavně o originalitu a zábavu, kterou takový dárek přinese vám oběma.

Vtipné popisky i sexy dárky

Na mnohých dárcích se navíc vyskytuje přímo označení. Třeba dárkové víno můžete koupit s neutrální vtipnou etiketou, ale také přímo zaměřené třeba na maminku. To platí také o různých veselých polštářích, kosmetických balíčkách, skleničkách nebo hrníčkách. Vděčným okruhem dárků jsou třeba kuchyňské doplňky. Nepředstavujte si pod nimi ale nic „obyčejného“ a tradičního, co koupíte v kdejakých domácích potřebách, ale zásadně dárky a vychytávky, které se hned tak nevidí.

Nakonec i taková vtipná zástěra s potiskem splní svůj účel nápaditého dárku a ještě najde praktické uplatnění. Oblíbeným dárkovým tématem jsou také „sexy dárky“. Mezi nimi objevíte zajímavé erotické hry pro dospělé, polštáře s kamasutrou, ale i třeba vylepšený hadr na podlahu či smyslnou mléčnou čokoládu. Mnoha ženám uděláte radost i třeba skleničkou na víno, tedy pokud je vylepšená třeba o vtipný potisk.

Originální a neotřelé kousky nejen pro ženy!

Abyste nenabyli dojmu, že má Hubatá černoška má jen dárky pro ženy, pak vězte, že pro chlapy toho nabízejí ještě více. Dárky pro muže tu mají opět rozdělené jako u žen na dárky pro tátu, dědu, kamaráda, bratra či třeba manžela. Najdete zde ale také doplňky do auta či třeba pivní půllitry. Spousta chlapů má navíc různé koníčky, takže uvítáte, že nabízejí dárky rozdělené také podle zájmů i podle povolání. Pokud je oslavenec třeba motorkář, rybář, řidič, šéf firmy nebo třeba sportovec, pak vám výběr usnadní právě takto pojaté kategorie a tematicky rozdělený sortiment dárků. A i kdybyste nakonec nic nevybrali, tak tady se minimálně alespoň pobavíte. Přeci jen „nic v plechovce“, „samomíchací hrnek“, „hůl s balíkem pětitisícovek“, „dálkový ovladač na ženy“ nebo třeba „USB lednička“ nejsou produkty, které bychom vídali příliš často.

Autor: red