Fotky i videa které udělají dojem: HUAWEI nova 9

Než něco zveřejníme na sociálních sítích, je třeba absolvovat dlouhou cestu. Nejprve musíme najít téma, které stojí za sdílení, pak je třeba pořídit dobrou fotografii nebo video a zachytit to zajímavé. Následují důležité úpravy – kompozice, sestříhání záběrů do videa a další. To všechno zní jako fuška, ale zachycení momentek, které se dají okamžitě sdílet, je snadnější než kdykoli předtím s nejnovějším modelem HUAWEI nova 9. Huawei byl vždy na špici fotografování smartphony a nova 9 tento trend následuje.

huawei

HUAWEI nova 9 dostojí pověsti značky pro vysokou kvalitu fotografií. Smartphone se pyšní čtyřnásobným fotoaparátem s umělou inteligencí. Je vybaven novým 50Mpx systémem Ultra Vision Camera, 32Mpx předním fotoaparátem a technologií fotoaparátu vlajkové lodi, jak je u řady HUAWEI nova již tradicí. Výkonné technologie, jako je pole barevných filtrů RYYB a XD Fusion Engine, zvyšují kvalitu snímků pořízených smartphonem a pomáhají zachovat každý detail. Fotoaparát HUAWEI nova 9 a bohatá sada různých režimů fotografování nabízí bezkonkurenční zážitky z fotografování, natáčení videa a úprav.

Ozdobte svůj profil na Instagramu nádhernými snímky pořízenými 50Mpx fotoaparátem Ultra Vision

HUAWEI nova 9 je vybaven systémem Ultra Vision Camera na zadní straně telefonu. Systém fotoaparátů zahrnuje 50Mpx hlavní fotoaparát RYYB se snímačem 1/1,56 palce – dosud největší na smartphonu řady HUAWEI nova – 8Mpx ultraširokoúhlý fotoaparát, hloubkovou kameru a 4cm makro fotoaparát. Výkonný hardware spolupracuje se softwarem třídy vlajkových lodí a umožňuje uživatelům pořizovat vysoce kvalitní obsah od fotografií nočního panoramatu města, portrétů s krémovým bokehem až po úchvatné makrosnímky. Díky jedinečnému poli barevných filtrů RYYB (CFA), které jsou exkluzivní pro vlajkové smartphony Huawei, dokáže snímač zachytit o 40 % více světelného příjmu než jiné fotoaparáty smartphonů, které používají snímač RGGB CFA. Světlo navíc umožňuje fotoaparátu nova 9 vytvářet mnohem jasnější snímky při fotografování za slabého osvětlení, což dále zlepšuje všestrannost fotoaparátu.

Ukažte světu, že jste krásní

Jak se mohou odborníci na sdílení na sociálních sítích obejít bez dobrých selfie? Přední fotoaparát HUAWEI nova 9 s rozlišením 32 Mpx je vybaven velkým 1/2,8″ snímačem s vysokým rozlišením a schopností snímat světlo. Přední i zadní fotoaparát telefonu HUAWEI nova 9 umožňuje pořizovat fotografie a videa ve vysoké kvalitě. Díky revoluční technologii XD Fusion Engine, kterou Huawei používá ve svých vlajkových lodích, si každá fotografie a video pořízené fotoaparátem HUAWEI nova 9 zachovává dokonalé detaily.

Selfie pořízené telefonem HUAWEI nova 9

HUAWEI nova 9 nabízí také zkrášlující efekty pro selfie, díky nimž jsou odstíny a textury pleti autentičtější a přirozenější na pozadí složitých světelných zdrojů a pozadí a zároveň reprodukují detaily obličeje. Jedinečné algoritmy Huawei Super Night Selfie navíc využívají umělou inteligenci ke zvýšení jasu tmavých míst a snížení digitálního šumu na fotografiích. Díky těmto funkcím budou všechna selfie pořízená telefonem HUAWEI nova 9 připravena k publikování na internetu od okamžiku, kdy stisknete spoušť.

Posaďte se na režisérské křeslo s funkcí Dual-View Video

Ať už natáčíte svého domácího mazlíčka, své přátele na narozeninové oslavě nebo cestu při stěhování na univerzitu, vždy existují dvě strany příběhu – to, co je před objektivem, a to, co je za fotoaparátem. S funkcí kontinuálního záznamu zepředu/zezadu můžete zachytit obě strany v jednom videu bez nutnosti následných úprav a s funkcí Dual-View Video můžete dokonce zobrazit obě perspektivy najednou. Přední i zadní kamera telefonu HUAWEI nova 9 podporují natáčení 4K videa při 30 snímcích za sekundu a podporují stabilizaci videa AIS. Vysoké rozlišení a vysoká snímková frekvence přinášejí lákavé detaily a plynulý pohyb pro dokonalý zážitek z videa. Pokud byste chtěli přidat trochu šmrncu, je tu také vestavěná podpora pro zpomalené a časosběrné natáčení videa. S tolika nástroji ve svém arzenálu budou vaše kanály na sociálních sítích plné zábavného, zajímavého a velmi poutavého obsahu.

Úprava videí TikTok je hračka

HUAWEI nova 9 je vybaven funkcemi Video Search, One-Click Video Creation a Petal Clip, které umožňují snadnou úpravu právě pořízených videí. HUAWEI nova 9 podporuje sémantické vyhledávání, které umožňuje vyhledávat fotografie nebo videa v galerii zadáním klíčových slov. Chcete-li vyhledat snímky nebo záběry k úpravě a sdílení online, stačí zadat klíčová slova popisující obsah a HUAWEI nova 9 vygeneruje seznam obsahu, který odpovídá vašemu popisu.

Funkce One-Click Video Creation je pohodlná funkce pro úpravu videa zabudovaná do Galerie. Jednoduše najděte video, které chcete upravit, a můžete vybrat filtry, hudbu na pozadí a další prvky, díky kterým vaše videa zazáří. Bez složitých úprav vám funkce One-Click Video Creation v telefonu HUAWEI nova 9 umožní v mžiku sdílet vaše oblíbená videa s ostatními. Také si můžete vybrat aplikaci Petal Clip, která poskytuje různé šablony pro úpravu příběhů, různá témata videí a hudbu z formuláře HUAWEI Music. Stejně snadno použitelná aplikace Petal Clip umožňuje upravovat právě pořízená videa, což je ideální pro nahrání dalšího videa na TikTok nebo Instagram Reel.

Kromě toho se při stahování aplikací prostřednictvím AppGallery můžete těšit na řadu prémiových, vylepšených a intuitivních funkcí. Aplikace jako PicsArt Photo Editor jsou vybaveny nejnovější vylepšenou sadou fotoaparátů HMS Core 6.0, která podporuje fotografické funkce s umělou inteligencí, jako je Sensor HDR, efekty bokeh, stabilizace videa, režim AI Movie a další. Prostřednictvím funkce videa v aplikaci můžete také pořídit dokonalý záběr.

Nikdy není pozdě vylepšit svou image na sociálních sítích. Dopřejte si náskok s novým smartphonem HUAWEI nova a využijte naplno všechny jeho funkce a fotoaparát a pusťte se do úpravy svého profilu. Díky AppGallery a HMS Core jsou nyní prémiový obsah a služby snadno dostupné. Pořiďte si HUAWEI nova 9 ještě dnes a začněte svůj vzestup ke hvězdám sociálních sítí.