Horňák nebo dolňák? Kdo je na tom líp?

Lákají vás spíš velký nárazníky, nebo výstavní „pussy“? Chlapi se prostě dělí na horňáky a dolňáky, tak už to chodí. Kdo se má líp?

Horňáci vs. dolňáci

Horňák

Ňadra, prsa, kozy, dudy, lajdáky a cecky! Tohle všechno horňák zbožňuje! Hlavní je, aby se dámám pnuly výstřihy a nadýmala hruď. Cokoliv menšího než trojky se nepřipouští, barva ani délka vlasů nerozhodují! Vše řídí obsah podprsenky! Opravdoví fajnšmejkři potom navíc požadují slušně široký dvorce bradavek. Žádný drobný špunty, ale pořádný lívance!

Dolňák

Totální obdivovatel dámských třísel a všeho, co je mezi nimi! Kalhotkový dobyvatel, norník a lůnozpytec! Jeho fascinace dámským klínem je totální! Vůně dívčího přirození na něj působí jako elektromagnet! I mezi dolňáky najdeme podskupinu fajnšmekrů, kteří pro změnu preferují pěkně zarostlou kundičku. A takových skutečně není málo!

Porovnání

Nespornou výhodou horňáků je, že prsa jsou dvě. Dolňák si to sice může vynahradit zadečkem, ale tak nějak cítíte sami, že to není úplně to samé. Nicméně podle dolňáků je jejich záliba mnohem variabilnější. S vlhkým klínem se dá dělat tolik věcí, že je až problém si vybrat, co vlastně. Roztahovat, strkat dovnitř kdeco, zasunovat, vysunovat, ochutnávat, vylizovat, stimulovat uvnitř i zvenku nebo klikat přímo na myšku, ať už použijete ruce nebo ústa. K dispozici je i spousta hraček, určených přímo k tomu. Zkušený dolňák navíc, s tou správnou vagínou, může dosáhnout mokrého orgasmu.

Ale… vysvětlujte to horňákovi. Některým sice stačí dát si prostě jednu pod hlavu, druhou do pusy, a je spokojený. Ale pravý prsomilec vydrží celou věčnost se mezi kůzlata nořit, těžkat je a k tomu sát a stimulovat bradavky jazykem. Navíc, pokud má partnerku obdařenou opravdovým přírodním bohatstvím, může ho jako bonus mezi dudy rovnou šoupnout. Horňáci k tomu mají svůj terč zájmu vždy na očích – i když se může stát, že je obsah podprsenky zklamáním, protože holky často podvádí a klamou vycpávkami.

Shrnutí

Nám to vychází na remízu. Zásadní v tomhle bodě je fakt, že drtivá většina mužů je kombinací obojího. Sice v každém z nás jeden z nich převažuje, ale rozhodně to není tak, že ten druhý by tam automaticky nebyl. Jen má prostě jeden navrch. A když k tomu máme ženu, která splňuje naše požadavky, rádi vpustíme své ruce (a nejen ty) tam i tam. Nebo snad ne?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Kozy, dýně, věšáky…které má ta vaše?

Co dělat, když jí smrdí…