Hodinky jsou nestárnoucím módním doplňkem. Jaké byly vloni nejpopulárnější?

Čím dotvořit outfit? Jedině hodinkami! Mluvíme o nestárnoucím módním doplňku, který by měl dřímat ve sbírce každé ženy i muže, a to jak ve sportovním provedení, tak v elegantnější formě. Pokud právě tento doplněk postrádáte, je načase vyplnit prázdné místo na polici. A pokud si nejste jistí tím, po jakém modelu sáhnout, možná vám pomůže nápověda – přinášíme vám nejprodávanější hodinky roku 2020!

hodinky

I když jsme hodinky na veřejnosti příliš ukazovat nemohli, přesto jsme si je s radostí kupovali. Nějak jsme si museli udělat radost v době karanténní, nebo ne? Jaké modely se zařadily na první tři příčky žebříčku popularity, to si nyní pojďme odhalit!

Casio G-shock GA-2100-1A1ER – nejprodávanější hodinky

Na prvním místě v kategorii “Nejprodávanější hodinky roku 2020” se umístily (dlouhá pauza plná napětí) hodinky Casio G-shock GA-2100-1A1ER! E-shop s hodinkami Helveti.cz je dokonce označil za modely, které doslova pobláznily svět. Čemuž se ostatně nemůžeme divit, vždyť vypadají velmi stylově. Navíc oplývají celou spoustou pozitiv, a to předně lehkostí, odolností a již zmiňovaným nádherným designem.

Casio se umístilo i na druhém místě

Tím však úspěch hodinek Casio nekončí. Obsadily totiž i druhou příčku žebříčku. Tedy konkrétně ji obsadil model Casio G-Shock GA-2100-1AER, který má o něco výraznější ciferník a rozeznávání času tak není nijak těžké.

Třetí místo obsadila elegance

Mezi nejprodávanějšími hodinkami loňského roku se najde také jedna ryzí elegance, kterou jsou hodinky Wenger Urban Classic Chrono 01.1743.104. Jedná se o pravé švýcarské hodinky, jimž dominuje modrý ciferník a jednoduchý design. Hnědý řemínek jen podtrhuje vlastnosti pravého gentlemana a cenově se také nejedná o nedostupný kousek.

Zabodovaly i hodinky Bauhaus

Pokud bychom se přemístili do trochu jiné kategorie, a sice do kategorie “Hodinky roku”, zmíníme jedinečný model Junghans Max Bill Chronoscope 100 Jahre Bauhaus 027/4902.02, který se umístil na prvním místě. Nejen podle prodejce Helveti.cz jsou to ty nejlepší hodinky uplynulého roku. Stihli jste je ulovit?