FUTURENTO přinese do Prahy apokalypsu! Chcete prožít napínavý příběh plný zvratů a překvapení? Darujte skvělý zážitek k Vánocům

V Praze se v březnu otevře nové unikátní zábavní centrum. FUTURENTO přinese do Prahy apokalypsu a umožní vám prožít napínavý příběh plný zvratů a překvapení!

Zážitková hra Futurento

Začátkem příštího roku se otevřou brány nového zábavní centra, které je svým pojetím příběhu celosvětově jedinečné. FUTURENTO – hra o budoucnost vám umožní prožít apokalypsu a postapokalyptický scénář na vlastní kůži. Ve zničeném světě ti nejmocnější vytvořili speciální výcvikové středisko pro přípravu unikátních jedinců, jejichž cílem bude začít novou etapu v historii lidstva.

Apokalypsa dorazila

Futurento je hra, která se plně přizpůsobí vašemu charakteru. Vaše dominantní vlastnosti určí, do jaké frakce budete zařazeni. Jste přemýšliví pacifisté? Pak vás čekají úkoly s cílem obnovit životaschopnost planety a její zdroje. Ochraňuje rádi ostatní a bojujete za spravedlnost? V tomto případě si otestujete vaši odvahu a dočkáte se spousty adrenalinu. A to je pouze ochutnávka z toho, co vás čeká.

To nejlepší ze zážitkových her

Chystané centrum s názvem FUTURENTO nabídne zábavu až pro 120 osob najednou. Čeká vás celkem 180 minut prožitých ve výcvikovém centru, a každá minuta bude stát za to. Bude to čas plný napětí a adrenalinu, a nutnosti zdolat více než 30 různých úkolů a překážek. FUTURENTO v sobě spojuje to nejlepší ze všech světových her, naleznete zde virtuální realitu, laserové bludiště, trampolíny, překážkové a opičí dráhy, logické úkoly, únikovou místnost, tajné prostory, adrenalinové zážitky a nejnovější technologie.

Spolupráce v týmu

Hra probíhá ve čtyřčlenných týmech – každý v týmu má svou roli a všichni musí spolupracovat, aby vytvořili novou kolonii a lidstvo tak mohlo přežít a začít psát novou kapitolu své historie. Role jednotlivců se mohou měnit, a proto každý může přijít i čtyřikrát, a pokaždé prožít jiný příběh a plnit jiné úkoly. Hra je otevřená všem zájemcům od 12 let, a bát se nemusí ani ti méně fyzicky zdatní.

Více než 2000 m²

Po prožitém dobrodružství si budete mít možnost posedět u baru a probrat s přáteli nebo kolegy své zážitky a výsledky. Pro větší skupiny nabídneme posezení až pro 150 osob, konferenční a školící prostory. Velkou přidanou hodnotou je umístění centra v blízkosti 02 arény, které nabízí skvělou dopravní dostupnost metra Českomoravská a Vysočanská, vlakové nádraží Praha Vysočany a Praha Libeň, tramvaj a bus. Samozřejmostí je parkoviště. Otevřeno je pro Vás od března 2019 denně od 9:00 do 21:00.

Zážitek jako dárek

„Zábavní parky jsou populární formou trávení volného času a jejich počet narůstá. FUTURENTO je ale jedinečné a věřte, máte se na co těšit,“ říkají tvůrci inovativního zábavního centra. „V dnešní konzumní době jsou zážitky také stále populárnější formou obdarování blízkých. Zážitek totiž nikdy neztratí svou hodnotu nebo punc novosti, nesete si ho s sebou celý život,“ dodávají. Vouchery do zábavního centra FUTURENTO můžete již nyní zakoupit exkluzivně na slevomatu. Využijte tedy zvýhodněné vstupné a obdarujte kamarády již tyto Vánoce!

Autor: red