Jak na fisting. Bezbolestný průvodce sexuální praktikou, která je pouze pro znalce

Ať už o tom jenom sníte, nebo přecházíte k realitě, pěst v ženském klíně může představovat vzrušující dobrodružství. Tedy pokud se budete řídit dobře míněnými radami světoznámé sexpertky. Fisting totiž není pro začátečníky!

Jak na fisting. Bezbolestný průvodce sexuální praktikou, která je pro znalce

Fisting je sexuální praktika založená na vkládání ruky do pochvy (vaginální fisting) nebo análního otvoru (anální fisting, fisting análu). My se protentokrát budeme zabývat tou první variantou. Polovinou úspěchu je v tomhle případě partnerka, která vám absolutně důvěřuje natolik, že se dostatečně uvolní. Navíc ruka by se do tělesných otvorů nikdy neměla zasouvat, když jste opilí. Je nutné vždy vědět, co děláte. A jak je to s krví?

Na červenou se nejezdí

Pokud se nějaká objeví, ihned přestaňte. I když někteří vyznavači fistingu tvrdí, že pár kapek červené tekutiny patří k normálu, gynekologové za tenhle názor skoro až vraždí. K obecným informacím patří i fakt, že některé praktiky si žádají trochu času – a tohle je jedna z nich. Chce to trpělivost a víc sexuálních setkání. Řím také nepostavili za den! Ovšem ani s tímhle vším se do cíle dostat nemusíte.

Vagíny některých žen jsou prostě příliš malé na to, aby pojmuly vaše velké ruce, s tím je třeba se smířit. Máte to štěstí, že k nim partnerka nepatří – a navíc by to ráda zkusila? Paráda, pusťte se do díla. S tipy britské sexuoložky Tracey Cox vám to půjde jako po másle.

Vymydlete se, nejste z chléva

Umyjte si ruce a zkontrolujte, jestli na nich nemáte drsná místa. Mrkněte i pod nehty a zbavte se případných nečistot. No a pak sundejte prsteny, náramky i hodinky, zkrátka všechno, co by v milence mohlo zůstat. „Určitě uděláte dobře, když si obstaráte pár latexových rukavic, které pomáhají zabránit šíření bakterií, kdybyste partnerku poškrábali či jinak poranili,“ doporučuje britská guru s tím, že od věci není ani dostatek lubrikačního gelu.

Pro co nejlepší zážitek můžete vyzkoušet i speciální lubrikační gely a krémy na fisting. Nabízí dlouhodobý kluzný efekt, nebo třeba uvolňující účinek.

Pamatujte, aby se vagína mohla rozšířit, musí se probudit. Drážděte ji dvěma, třemi, pak čtyřmi prsty. Až bude dostatečně vlhká a v pohodě, nechte partnerku ležet na zádech s ohnutými koleny. Ať se opře o lokty, budete to mít oba jednodušší.

Žádné nárazovky ani překvapení!

„Nechte ji, aby zhluboka dýchala a uvědomila si své vaginální svaly,“ doporučuje Tracey Cox. Pak pomalu vrstvěte prsty uvnitř milenky – hezky jeden po druhém, přičemž palec jde naposledy. Pro lepší představivost se podívejte na obrázek. Palec leží ve středu dlaně a směřuje k prostředníčku.

Všechno se tam vejde! Zdroj: Gomag.com

„Rukou mírně otáčejte a pohybujte dozadu a dopředu, dokud se nezasune dovnitř. Poté vytvořte pevnou pěst, ale palec držte stále zastrčený,“ doporučuje sexpertka. Přidejte další mazivo a proveďte pár pohybů. Průběžně se ptejte, co je partnerce příjemné.

Jak se dostat ven?

Když už máte dost, připravte se na výstup. „Opět milence doporučte, aby se zhluboka nadechla a vydechla, uvolní se. Povolte pěst, navrstvěte prsty a celkově v obráceném pořadí dělejte to, co jste podstupovali, abyste se dostali dovnitř,“ uzavírá Tracey Cox, která dodává, že cítí-li se partnerka „namoženě“, měli byste s pohlavním stykem počkat minimálně pár dní, než se srovná.

A jaké zkušenosti s fistingem máte právě vy? Jestli znáte nějaký funkční fígl ulehčující tuhle méně tradiční praktiku, sem s ním!

Autor: Kristýna Vágnerová

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Co se děje s vaším tělem, když máte každý den sex? Budete se divit: 7 pozitivních vlivů

Jak umýt vaginu. Staňte se mistry intimní hygieny opačného pohlaví. Tyhle schopnosti se neztratí